Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι: Θέμα ο παραγκωνισμός του Φόντεν
| 2019-09-24 23:10:00

Γιατί ξέχασε πάλι τον Φόντεν ο Πεπ;

Sportdog Team
Γιατί ξέχασε πάλι τον Φόντεν ο Πεπ;

Θέμα συζήτησης στα βρετανικά Μέσα αποτελεί τις τελευταίες ώρες ο νέος παραγκωνισμός του Φιλ Φόντεν από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάντσεστερ Σίτι: Θέμα ο παραγκωνισμός του Φόντεν

Ο 19χρονος Άγγλος μέσος ολοκλήρωσε την περυσινή αγωνιστική περίοδο με τις καλύτερες των εντυπώσεων, καταγράφοντας 26 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα πάντα συνηγορούσαν στο ότι ο ελπιδοφόρος Άγγλος θα καρπωθεί φέτος πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα ξεκαθάριζε πως δεν τον αντιμετωπίζει ως ένα ταλέντο που μπορεί να βοηθήσει μονάχα στο… Carabao Cup.

Η αρχή της τρέχουσας σεζόν δεν επαληθεύει ωστόσο τα λεγόμενά του. Με το πέρας των πρώτων 6 αγωνιστικών για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Φόντεν μετρά μόλις 10 λεπτά παιχνιδιού! Αυτά στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τη Γουέστ Χαμ (5-0), όπου αντικατέστησε τον Νταβίντ Σίλβα.

Άλλο ένα λεπτό πάτησε χορτάρι στον τελικό του Community Shield απέναντι στη Λίβερπουλ, περνώντας στη θέση του Ντε Μπρόινε και… τέλος! Έντεκα λεπτά στον πρώτο μήνα της σεζόν προφανώς και δεν αποτελούν αγωνιστικό δείγμα και κάπου εδώ έρχονται οι… Άγγλοι να εκφράσουν τα έντονα παράπονά τους!

Ο λόγος; Προφανέστατα η Εθνική Αγγλίας και το Euro του 2020! Στο Νησί ο Φόντεν αντιμετωπίζεται ως ένας παίκτης που μπορεί να αποτελέσει ισχυρό «όπλο» για τον άξονα που θα χρησιμοποιήσει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλά η αγωνιστική του απραξία στους «citizens» δεν βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags