Facebook Pixel Έξαλλοι στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Έσκασε "ρουκέτα"
| 2019-09-26 13:41:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Έσκασε απίστευτη "ρουκέτα" - Αποκάλυψη-φωτιά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έξαλλοι στην ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Έσκασε απίστευτη "ρουκέτα" - Αποκάλυψη-φωτιά

Ποιος ανάβει "φωτιές"; Πώς θα δοθεί λύση; Μόνο στο sportdog...

Όταν στο sportdog λέμε και ισχυριζόμαστε πως είμαστε μπροστά από το ρεπορτάζ, προφανώς και δεν το βασίζουμε σε μια... μαγική μπάλα. 14 Σεπτεμβρίου λοιπόν ήταν όταν εδώ, φιλοξενήθηκε σχετικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ και Μιγκέλ Καρντόσο για την αποζημίωση του Πορτογάλου πήραν, ξανά, άσχημη τροπή.

Και από εκεί που ύστερα από το ψυχροπολεμικό κλίμα των πρώτων ημερών της φυγής του Πορτογάλου από τον πάγκο της Ένωσης είχαμε περάσει σε φάση αμοιβαίων υποχωρήσεων και κατανόησης, με τον 47χρονο τεχνικό μάλιστα να φεύγει από τη χώρα μας (όπου και παρέμενε κάνοντας μίνι διακοπές), φτάσαμε ξανά στην απόλυτη κόντρα.

Χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος και η αφορμή του πισωγυρίσματος, που επαναλαμβάνουμε, το καταγράψαμε στο sportdog στις 14 Σεπτεμβρίου, δώδεκα μέρες δηλαδή ακριβώς νωρίτερα από σημερινά δημοσιεύματα που επικαλούνται αυτό ακριβώς που λέγαμε τότε: πως δηλαδή οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών έχουν κολλήσει και πως ο Πορτογάλος ζητάει περισσότερα από 500.000 ευρώ (που επίσης λέγαμε τότε) ως αποζημίωση.

Πάμε λοιπόν και ένα βήμα παρακάτω. Το ποσό που αξιώνει ο κόουτς είναι πολύ μεγαλύτερο, λέγεται μάλιστα πως πλέον έχουμε επιστρέψει στο σημείο που ο Μιγκέλ Καρντόσο απαιτούσε σχεδόν το 100% των απολαβών που προβλέπονταν στο διετές συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Πλέον, δεν φαίνεται διαλλακτικότητα από την πλευρά του Πορτογάλου και μάλιστα, οι εκπρόσωποι του, σε οποίον τους ρωτάει δεν κρύβουν πως η υπόθεση της διευθέτησης του ποσού που τελικά θα εισπράξει ο 47χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του, πάει… καρφί για ΦΙΦΑ.

(Σε 12-13 μέρες, θα το διαβάσουμε και αυτό…).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" της ΑΕΚ για του χρόνου - Της "χαρίζουν" παικταρά - Θα τρελαθεί ο κόσμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags