Facebook Pixel Στο ΟΑΚΑ ο αγώνας της Ελλάδας με τη Βοσνία
| 2019-09-26 17:52:00

Οριστικό: Εκεί θα παίξει η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Sportdog Team
Οριστικό: Εκεί θα παίξει η Εθνική κόντρα στη Βοσνία

Θα αλλάξει τελικά έδρα ή όχι;

Κανονικά στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία, για τα προκριματικά του Euro 2020, που είναι προγραμματισμένη για τις 15/10.

Αυτό διευκρινίστηκε από το υφυπουργείο Αθλητισμού, με αφορμή τις επικείμενες εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα του Ολυμπιακού Σταδίου, που θα ξεκινήσουν μετά το ντέρμπι της Κυριακής (29/9) μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Από το υφυπουργείο επισημαίνεται ότι την ευθύνη της όλης διαδικασίας έχουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, καθώς αποτελεί συμβατική τους υποχρέωση με βάση τη συμφωνία χρήσης του γηπέδου, ενώ είναι ενήμερη και η ΕΠΟ.

Η ενημέρωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρονται στην επικείμενη επισπορά, λίπανση και αερισμό του χορταριού στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, διευκρινίζεται ότι την ευθύνη της όλης διαδικασίας, η οποία ετησίως απορρέει συμβατικά από τη συμφωνία χρήσης του γηπέδου, την έχουν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΕΠΟ είναι ενήμερη και προχωρά στο σχεδιασμό της για χρήση του γηπέδου το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου, με τον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία των προκριματικών του Euro 2020».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags