Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γκαγιάς Ζαχίντ: Σκέψεις Δώνη να τον αφήσει στον πάγκο κόντρα στον Πανιώνιο
| 2019-09-27 22:00:00

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Δώνης - Απίστευτες ατάκες - Στέλνει στον πάγκο το "παιδί" του - Μάγκας!

του Νίκου Στεργίου
Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Δώνης - Απίστευτες ατάκες - Στέλνει στον πάγκο το "παιδί" του - Μάγκας!

Όλα για καλό της ομάδας. Έχει... ψυχολογικά. Ποιον "καθαρίζει";

Παναθηναϊκός - Γκαγιάς Ζαχίντ: Μετά τις "σφαλιάρες" από ΟΦΗ και Άρη, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον "αιώνιο" αντίπαλό του.

Πάντως, ο βαθμός της ισοπαλίας, ακόμα κι αν ήρθε κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, δεν έλυσε ως δια μαγείας τα προβλήματα του Τριφυλλιού. Κάτι που παραδέχθηκε ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του στη Nova, τονίζοντας ότι ακόμα ανησυχεί για την απόδοση του Παναθηναϊκού, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε ονομαστικά στους παίκτες που απαρτίζουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, με τις ατάκες του για τον Γκαγιάς Ζαχίντ να παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Δώνης ανέλυσε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Νορβηγού χαφ, όμως είπε ξεκάθαρα ότι δεν διαθέτει τον ανάλογο χαρακτήρα για να λειτουργήσει ως ηγέτης στον χώρο του κέντρου. "Δεν περίμενα να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού γιατί το κομμάτι της ηγεσίας, το να είναι κάποιος ηγέτης μέσα στο γήπεδο δεν αφορά την ποιότητά του με τη μπάλα στα πόδια. Αφορά τον τρόπο που λειτουργεί ακόμη κι όταν ένα παιχνίδι του πάει καλά ή του πάει άσχημα. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας ο Ζαχίντ", δήλωσε ο προπονητής των Πρασίνων.

Τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία εάν αναλογιστεί κανείς το... σίριαλ που στήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για χάρη του Ζαχίντ. Ο Δώνης επέμεινε μέχρι τέλους για να φέρει τον Νορβηγό, τον οποίο γνώριζε από τη συνύπαρξή τους στον ΑΠΟΕΛ, με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού να ικανοποιούν την επιθυμία του, αποκτώντας τον 25χρονο ως δανεικό δίχως οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, η εύθραυστη ψυχολογία του παίκτη δεν τον έχει αφήσει να βρει τον καλό του εαυτό. Δεν είναι τυχαίο που μετά το σοβαρό λάθος του στο ματς με τον Άρη (χάρη στο οποίο οι Κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ), ο Ζαχίντ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο.

Ο Νορβηγός έχει απολαύσει τη στήριξη του Δώνη, που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητές του, όμως φαίνεται ότι αυτή δεν είναι ικανή για να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο διεθνής άσος να μην ξεκινήσει στην ενδεκάδα κόντρα στον Πανιώνιο για πρώτη φορά φέτος και μένει να δούμε εάν αυτή η επιλογή του Δώνη σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του θα λειτουργήσουν ως μέσο… αφύπνισης για τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο Χατζηγιοβάνης στον ΠΑΟ - "Κλεισμένος" από άλλη top ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags