Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκεί θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό ο Ερυθρός - Ξέρει τις αδυναμίες του - Έξτρα κίνητρο για τη νίκη ο...
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-30 11:49:00

Εκεί θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό ο Ερυθρός - Ξέρει τις αδυναμίες του - Έξτρα κίνητρο για τη νίκη ο...

Sportdog Team
Εκεί θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό ο Ερυθρός - Ξέρει τις αδυναμίες του - Έξτρα κίνητρο για τη νίκη ο...

Αποκαλύψεις από παίκτη των Σέρβων.

Champions League: Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Τρίτη τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο παιχνίδι των ομίλων και οι παίκτες των Σέρβων είναι έτοιμοι για έναν μεγάλο αγώνα.

Αυτά είπε και με δηλώσεις του ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς και τόνισε πως γνωρίζουν τις αδυναμίες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Από την ημέρα της κλήρωσης ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα είναι ερυθρόλευκα, μιας και είναι γνωστή πως πρόκειται για αδελφοποιημένους συλλόγους. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τους μεγαλύτερους κινδύνους και από πού προέρχονται, αλλά η ελληνική ομάδα έχει και αδυναμίες.

Η ήττα από την Παρτιζάν μάς έδωσε μάθημα και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας πάντα και αυτή τη φορά θα υπάρχει και κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags