Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Αποτυ-Χ-ία για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ – Βοηθός... καρμανιόλα παραλίγο να τινάξει το ματς στον αέρα (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-01 00:06:00

Αποτυ-Χ-ία για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ – Βοηθός "καρμανιόλα" θα ακύρωνε κανονικό γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Αποτυ-Χ-ία για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ – Βοηθός "καρμανιόλα" θα ακύρωνε κανονικό γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το ντέρμπι της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της έβδομης αγωνιστικής στην Premier League, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ «κόλλησαν» στο 1-1, αποτέλεσμα που άφησε και τις δύο ομάδες απογοητευμένες.

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα και πίεζε για το γκολ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν άμεσα και το παιχνίδι παρότι είχε ρυθμό, δεν είχε φάσεις. Η μεγαλύτερη στιγμή για τους «κανονιέρηδες» σημειώθηκε στο 44’, όταν ο Ντε Χέα απέκρουσε δύσκολα πρώτα το σουτ του Σάκα και στη συνέχεια με εξαιρετική προσπάθεια το δεύτερο και κοντινό σουτ του Γκεντουζί.

Η απάντηση ωστόσο των «Κόκκινων Διαβόλων» ήταν άμεση, καθώς στο 45’ έφυγαν ωραία στην κόντρα και ο ΜακΤόμινεϊ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αιφνιδίασε τον Λένο κι έγραψε το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη, ωστόσο η Άρσεναλ κατάφερε να ισοφαρίσει Ομπαμεγιάνγκ στο 58’, γκολ που δεν θα μετρούσε ποτέ, καθώς ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, ενώ ο σκόρερ καλυπτόταν δύο μέτρα!

Το γκολ πάντως μέτρησε με τη βοήθεια του VAR και οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν δύο λεπτά αργότερα να κάνουν την ολική ανατροπή, όταν ο Σάκα έπιασε το σουτ εντός περιοχής, όμως η μπάλα ενώ είχε πορεία προς την εστία κόντραρε στον Λίντελοφ και κατέληξε κόρνερ. Τελικά, το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με το ματς στα τελευταία λεπτά να γίνεται... ροντέο και τους δύο τερματοφύλακες να σημειώνουν κάποιες καλές αποκρούσεις.

Με την ισοπαλία αυτή η Γιουνάιτεντ έφτασε τους εννιά βαθμούς και παρέμεινε στη 10η θέση, ενώ η Άρσεναλ έφτασε τους 11 και είναι πέμπτη και στο -10 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags