Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρελή επένδυση από Τίγρη, πάνω από 4 εκατ. ευρώ
| 2019-10-02 05:57:00

Τρελή επένδυση Τίγρη - Πάνω από 4 εκατ. ευρώ - Τον "φτιάχνει" ο Κωστένογλου - Δεν είναι... Ζεράλδες

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελή επένδυση Τίγρη - Πάνω από 4 εκατ. ευρώ - Τον "φτιάχνει" ο Κωστένογλου - Δεν είναι... Ζεράλδες

Ποιος "τελειώνει" και ποιος τη γλιτώνει; Διάβασε για να ξέρεις...

Φρανσίσκο Ζεράλδες, Ντανιέλε Βέρντε. Δύο από τους πυλώνες της καλοκαιρινής μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ. Δυο από τα "γρανάζια" στα οποία θα βασίζονταν μεγάλο μέρος του επιθετικού κομματιού. Διαφορετικές βέβαια περιπτώσεις. Ο Πορτογάλος, προσωπική εισήγηση-απαίτηση του Μιγκέλ Καρντόσο. Ηρθε δανεικός, χωρίς η ΠΑΕ να διατηρεί το παραμικρό δικαίωμα πάνω του.

Για τον Ιταλό, ο θρύλος θέλει, πως δεν ήταν ανάλογη "καψούρα" του Καρντόσο, αλλά σίγουρα και αυτός είχε δώσει το ok. Ήρθε... αγοραστός, επένδυση που δεδομένα ξεπερνάει συνολικά (μεικτά) τα 4 εκατ. ευρώ για το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε, ύστερα από ένα σίριαλ που ανέδειξε την πίστη όλων όσων στο club εισηγήθηκαν και επέμειναν στην απόκτηση.

Κοινός τόπος των δύο πλέον; Δεν "υπάρχουν"! Μετά τη φυγή Καρντόσο, ο πρώτος έχει παίξει μόλις 70 λεπτά στο ματς με τη Λαμία. Ο δεύτερος έπαιξε βασικός στην Τρίπολη και ήταν αυτός που μπήκε στη θέση του Πορτογάλου κόντρα στη Λαμία. Και οι δυο, έμειναν εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σηκώνοντας νέα σειρά φημών αναφορικά με την κατάσταση και το μέλλον τους.

Είναι προφανές πως για την Ένωση, συνολικά, είναι πιο εύκολο να "ξεγράψουν" τον Ζεράλδες. Το καλοκαίρι, μετά τη φυγή Καρντόσο, υπήρχε η φημολογία πως και οι δυο πλευρές (ΑΕΚ - Ζεράλδες) περίμεναν ο ένας τον άλλον για να πάρει την πρωτοβουλία για τερματισμό του δανεισμού. Δεν επιβεβαιώθηκε, σε κάθε περίπτωση δεν συνέβη.

Πλέον, ο Πορτογάλος κάθε μέρα μοιάζει να είναι η... παραφωνία σε μια ομάδα που σιγά σιγά, έστω και δύσκολα, ανακτά τα ψυχολογικά και αγωνιστικά της πατήματα. Και έτσι, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές και οι πληροφορίες που θέλουν αυτό που δεν έγινε τον Αύγουστο, να γίνεται τον Ιανουάριο (διακοπή του δανεισμού του δηλαδή).

Από την άλλη, εξυπακούεται πως για τον Ντανιέλε Βέρντε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είπαμε, είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες επενδύσεις του συλλόγου στην σύγχρονη (μετά την επιστροφή της ΑΕΚ δηλαδή από τις χαμηλότερες κατηγορίες) ιστορία του.

Δεν "καίγεται" τόσο εύκολα, τόσο νωρίς, τόσο απλά. Δεδομένα όμως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από την εικόνα του 23χρονου εξτρέμ. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά (θυμηθείτε μόνο τα κλάματα που έβαλε μετά το ντεμπούτο του, στη ρεβάνς με την Κραϊόβα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ).

Φημολογείται πως στο πρώτο κομμάτι, το αγωνιστικό, έγινε μεγάλη προσπάθεια από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για να ανεβάσει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τελικά, έμεινε εκτός αποστολής. Προφανώς, θέλει πολλή δουλειά ακόμη ο Ιταλός. Και εκεί εστιάζει όλος ο οργανισμός του συλλόγου, προκειμένου να τον ανεβάσει και να φτάσει σε επίπεδα ανάλογα της επένδυσης που έκανε ο σύλλογος το καλοκαίρι για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άναψαν "φωτιές" στην ΑΕΚ τα... όργια του Λημνιού - Αυτόν "τελειώνει" ο Κωστένογλου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags