Facebook Pixel Αντελίνο Βιεϊρίνια - ΠΑΟΚ: Τρομερά νέα για Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα - "Τρίβει τα χέρια" του!
| 2019-10-03 06:30:00

Τρομερά νέα για Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα - "Τρίβει τα χέρια" του!

Sportdog Team
Τρομερά νέα για Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα - "Τρίβει τα χέρια" του!

Φοβερή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ!

Αντελίνο Βιεϊρίνια - ΠΑΟΚ: O ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα, με τον Αμπελ Φερέιρα να βλέπει τους Πέλκα και Βιεϊρίνια να συμμετέχουν στην προπόνηση.

Ο Έλληνας άσος είχε μείνει εκτός το προηγούμενο διάστημα, καθώς υπέστη μυική κάκωση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ ο Πορτογάλος δείχνει πλέον πως βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεγάλη επιστροφή από τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν είχε υποστεί ρήξη χιαστού και μηνίσκου.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν να δουλεύουν το αγωνιστικό τους πλάνο ώστε η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι και να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Οι αναμετρήσεις στην Τρίπολη δεν ήταν ποτέ εύκολες. Κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται γι’ ακόμα μία ετοιμασία σ’ αυτό το τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή της Super League για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν να δουλεύουν το αγωνιστικό τους πλάνο ώστε η ομάδα να συνεχίσει να παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι και να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με τ’ αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του στην προπόνηση της Τετάρτης (02.10) επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη σε συνθήκες επίθεσης κόντρα σε οργανωμένη άμυνα, αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία.

Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για πρώτη μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ γυμνάστηκε δίχως ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα την Τετάρτη (02.10) ήταν κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια .

Την Πέμπτη (03.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags