Facebook Pixel Φαν Σιπ: «Απίστευτη ενέργεια στις προπονήσεις ο Πασχαλάκης - Μας εξέπληξε ο...»
| 2019-10-14 14:50:00

Φαν Σιπ: «Απίστευτη ενέργεια στις προπονήσεις ο Πασχαλάκης - Μας εξέπληξε ο...»

Sportdog Team
Φαν Σιπ: «Απίστευτη ενέργεια στις προπονήσεις ο Πασχαλάκης - Μας εξέπληξε ο...»

Όσα είπε εν όψει Βοσνίας ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Τζον Φαν Σιπ ανέλυσε τα πλάνα του για το αυριανό (15/10) ματς με την Βοσνία και αναφέρθηκε στον Πασχαλάκη, τον Μπακασέτα, αλλά και το πειθαρχικό παράπτωμα του Φετφατζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός:

Για το τι περιμένει από το αυριανό ματς: «Πιστεύω ότι είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Η Βοσνία παίζει ακόμα για την πρόκριση μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας. Εμείς παίζουμε για να χτίσουμε κάτι διαφορετικό. Κάναμε ένα καλό βήμα κόντρα στην Ιταλία. Δείξαμε καλά σημάδια, τα παιδιά βοήθησαν το ένα το άλλο. Υπήρχε σωστή αμυντική λειτουργία και θέλουμε να υπάρξει μία καλή ισορροπία κόντρα στη Βοσνία και να τους κάνουμε το δυνατόν πιο δύσκολη τη ζωή».

Για το αν θα περιμένουμε μία ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ή με πλάνο αντίστοιχο του ματς με την Ιταλία: «Παίξαμε εκτός έδρας με την Ιταλία, την πρώτη ομάδα του ομίλου που δεν είχε χάσει βαθμούς. Νομίζω πως παίξαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά το αποτέλεσμα στο τέλος δεν ήταν καλό. Τα παιδιά ήταν ικανοποιημένα με την παρουσία της ομάδας. Θέλω να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από την Ιταλία αλλά να κάνουμε περισσότερα με την μπάλα. Να δείξουν οι παίκτες πως είναι καλοί και να παρουσιάσουν μία ισορροπία όταν έχουν την κατοχή της μπάλας. Θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη και όταν παίζεις για τη νίκη πρέπει να δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να κρατήσεις την μπάλα στα πόδια σου».

Για τον τρόπο σκέψης του σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα και την επιλογή του Πασχαλάκη στο τέρμα και του Μπακασέτα στην επίθεση: «Έχω πει ότι χρησιμοποιώ τα ματς αυτά για να δω παίκτες και να οικοδομήσω μία ομάδα. Είναι ευκαιρία και για τα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και ότι μπορούν να συμπεριληφθούν στην ομάδα για το πλάνο Κατάρ. Μας εξέπληξε στις προπονήσεις ο Τάσος, δεν κοιτάζω έναν ποδοσφαιριστή μόνο στον αγώνα αλλά και στις προπονήσεις. Κοιτάζω τη συνολική εικόνα που μου δίνουν τα παιδιά».

Για το αν θα είναι αρκετό η ομάδα να είναι πειθαρχημένη και για τον Πασχαλάκη: «Ξεκινώντας με τον Πασχαλάκη, τον γνωρίζαμε από τα δύο πρώτα ματς. Έχει προσωπικότητα, δεν έπαιξε τα δύο τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να δούμε και τον Διούδη από τον Παναθηναϊκό. Στην προπόνηση όμως είχε απίστευτη ενέργεια, μας εξέπληξε όλους. Ο Βλαχοδήμος είχε και ένα μικρό πρόβλημα και πάντα κοιτάμε τη συνολική εικόνα. Όταν έρχονται τα παιδιά στην Εθνική δεν πρέπει να έρχονται για διακοπές, πρέπει να δίνουν το 100% στην προπόνηση. Όσον αφορά το σκέλος της πειθαρχίας, θα ακολουθήσουμε το ίδιο στιλ με λίγες αλλαγές. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Θέλω να δω ποιοι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν υπάρχουν μόνο 11 ποδοσφαιριστές, υπάρχουν 25 που πρέπει να αποδείξουν ότι θέλουν να παίζουν με το εθνόσημο».

Για τα πειθαρχικά παραπτώματα: «Υπάρχουν κανόνες τους οποίους οι ποδοσφαιριστές τους συνηθίζουν. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τους κανόνες. Με βάση τον κανόνα πρέπει κάποιες φορές να επιβληθεί κάποια τιμωρία. Έκανε ένα λάθος ο Φετφατζίδης και του επιβλήθηκε μία τιμωρία. Κάνουμε όσα πρέπει να κάνουμε και δεν πρέπει να συμβεί ξανά ένα λάθος. Λάθη γίνονται και μαθαίνουμε όλοι από αυτά. Ο Φετφατζίδης τώρα είναι με την ομάδα και άρα ως μη γενόμενο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags