Facebook Pixel Πετρουλάκης για όλους και για όλα στον ΠΑΟΚ, μόνο στο sportdog!
| 2019-10-20 13:00:00

"Λημνιός τον Γενάρη, Σφιντέρσκι το καλοκαίρι - Αδιάφορος Ζαμπά" - Βόμβα για Μελιόπουλο!

του Γιώργου Κτενά
"Λημνιός τον Γενάρη, Σφιντέρσκι το καλοκαίρι - Αδιάφορος Ζαμπά" - Βόμβα για Μελιόπουλο!

"Καυτός" Νίκος Πετρουλάκης. Αποκαλύψεις που... ρίχνουν την Τούμπα.

Ακόμα και τον Γενάρη βλέπει την προοπτική τού Λημνιού για μεταγραφή o Νίκος Πετρουλάκης, σε αντίθεση με τον Σφιντέρσκι που πηγαίνει για το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.

Ο διευθυντής τού Focus FM103,6, που γνωρίζει άριστα τα θέματα που αφορούν τις ομάδες τής Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αναφέρθηκε ακόμα στον αδιάφορο Ζαμπά και τον Στοχ που έχει αδικηθεί από τον Φερέιρα.

Σχολίασε το ενδεχόμενο να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ έδωσε μια άλλη προοπτική στο θέμα τής αποχώρησης του Μελιόπουλου από την ενεργό δράση.

"Μεταγραφή τον Γενάρη ο Λημνιός - Εκεί ξεχωρίζει ο Σφιντέρσκι από Άκπομ"

Κύριε Πετρουλάκη ποια είναι η άποψή που έχετε σχηματίσει από τη φετινή παρουσία τού Σφιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ;

"Στην αρχή όλοι υπολόγιζαν ότι θα είναι αναπληρωματικός τού Άκπομ γιατί πέρσι δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ο Σφιντέρσκι και, παράλληλα, ο Άκπομ τα πήγε περίφημα. Αλλά έχει κάτι που δεν το έχει ο Άκπομ: Το εύκολο γκολ. Και βρίσκεται στη φάση την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει. Για αυτό είναι βασικός στον ΠΑΟΚ. Και θεωρώ ότι λόγω του νεαρού τής ηλικίας του θα προσελκύσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Προσωπικά πιστεύω ότι θα φύγει με μεταγραφή στο τέλος της σεζόν".



Πολλές πιθανότητες να συμβεί το ίδιο, αν συνεχίσει έτσι, φαίνεται ότι υπάρχουν και για τον Λημνιό.

"Αυτός μπορεί να φύγει πιο νωρίς, τον Γενάρη. Έχει ρήτρα 10 εκατ. στο συμβόλαιό του και οι ιταλικές ομάδες που τους γυάλισε, μπορούν να τα δώσουν. Οι πληροφορίες λένε για τη Φιορεντίνα, αν και ευρύτερα υπάρχουν σκάουτερ που τον έχουν παρακολουθήσει και συνεργάζονται με ιταλικές ομάδες. Ο Λημνιός μπορεί να φύγει νωρίτερα. Αν είχε την ικανότητα να σκοράρει, που δεν την έχει αυτή τη στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα έπαιζε σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης".

"Έχει αδικήσει τον Στοχ ο Φερέιρα - Εξαιρετικά αδιάφορος φέτος ο Ζαμπά"


Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Στοχ; Το ρεπορτάζ τον δίνει δυσαρεστημένο και ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

"Υπάρχει θέμα με τον Φερέιρα που φαίνεται ότι δεν τον εμπιστεύεται, αλλά πιστεύω ότι τον έχει αδικήσει ο Φερέιρα. Όταν δεν του δίνει τη δυνατότητα για να αγωνιστεί σε ένα ολόκληρο ματς, τον αδικεί. Ενώ ο Ζαμπά είναι φέτος εξαιρετικά αδιάφορος και πήρε πολλές περισσότερες ευκαιρίες από τον Στοχ. Μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ, εκτός αν συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε".

Το ρεπορτάζ θέλει τον Ινσούα να είναι λύση στα σχέδια του ΠΑΟΚ αν πωληθεί ο Γιαννούλης. Γνωρίζετε κάτι περισσότερο;

"Ο Γιαννούλης δεν πιστεύω ότι θα φύγει, είναι νεαρός και δείχνει επίπεδο Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή. Ήδη στο μυαλό τού Φερέιρα είναι ότι όταν επιστρέψει στην 11άδα ο Βιεϊρίνια, θα παίξει πιο μπροστά και ο Γιαννούλης θα μείνει στη θέση του. Αυτή την περίοδο ένα μεγάλο πρόβλημα είναι το Financial Fair Play. Είναι υποχρεωμένος να δώσει κάποιον ποδοσφαιριστή του ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν περιμένουμε αυτός ο παίκτης να είναι ο Γιαννούλης".



"Ταβάνι το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια - Ίσως κρύβεται ομάδα πίσω από Μελιόπουλο"

Υπάρχει ρεπορτάζ που θέλει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην έξοδο από το Αμβούργο. Θεωρείτε ότι μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι και ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά του για τον Δικέφαλο;

"Δεν δίνω πολλές πιθανότητες σε μια τέτοια προοπτική. Μιλώντας με τα συγγενικά του πρόσωπα, έχουμε μάθει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τα 32-33 του χρόνια. Άρα αποκλείω να έρθει στον ΠΑΟΚ τώρα. Άλλωστε τα 2,5 εκατ. που είναι το συμβόλαιό του, δεν είναι χρήματα που τα δίνει ο ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο που δίνει ο σύλλογος, και λειτουργεί ως ταβάνι αυτή η αμοιβή, είναι εκείνη του Βιεϊρίνια. Δηλαδή το 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Μελιόπουλο και την απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο.

"Η υπόθεση του Μελιόπουλου είναι περίεργη, κλώτσησε μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του. Δεν τον γνωρίζω πολύ καλά για να ξέρω, αλλά η αντίδρασή του δεν ήταν σωστή. Δεν τα παρατάς, δουλεύεις σκληρά και αποδεικνύεις ότι είσαι καλός για να αναγκάσεις τον προπονητή σου να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος και να σε βάλει. Τώρα γιατί αποφάσισε να το κάνει, ίσως να κρύβεται κάποια άλλη ομάδα από πίσω του και μετά από 1-2 χρόνια να τον δούμε αλλού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργισμένη αντίδραση Σαββίδη - Έξαλλος με αυτό που... ετοιμάζουν "Τα ίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags