Facebook Pixel Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Μεγάλο διπλό του Τριφυλλιού (1-0) με γκολ του Χατζηγιοβάνη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-20 21:56:00

Η μεγάλη επιστροφή! Αγριεμένος ο Χατζηγιοβάνης, "καθάρισε" για τον ΠΑΟ στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Η μεγάλη επιστροφή! Αγριεμένος ο Χατζηγιοβάνης, "καθάρισε" για τον ΠΑΟ στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο διπλό (1-0) για το Τριφύλλι με γκολάρα του "Χάτζη"!

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επέστρεψε κεφάτος στη αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά την περιπέτεια με την ανανέωση του συμβολαίου του!

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση και πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο «Χάτζη» χάρισε μεγάλη νίκη με 1-0 στο Τριφύλλι επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Οι Πράσινοι έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση κόντρα στον μετριότατο Ατρόμητο, ο οποίος απείλησε ελάχιστα τα καρέ του Παναθηναϊκού. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 8η θέση με 8 βαθμούς.

Το ματς

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στο γήπεδο συντηρητικά και δεν έδειξαν διατεθειμένες να πάρουν πολλά ρίσκα. Τη διαφορά έκανε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος ήταν με διαφορά ο πιο δραστήριος παίκτης του γηπέδου στην επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Ο εξτρέμ του Τριφυλλιού δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ που έφυγε λίγο άουτ στο 18’, ενώ στο 19’ ο Καμπετσής του «έστρωσε» την μπάλα και το δυνατό σουτ του «Χάτζη» σταμάτησε πάνω σε σώματα αμυντικών.

Ο Ατρόμητος δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Διούδη. Ο Ρόσα σούταρε ψηλά άουτ έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια στο 26’, ενώ η μοναδική στιγμή που χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν στο 35’, όταν μπλόκαρε ένα συρτό φάουλ του Ρόσα από πλεονεκτική θέση.

Η υπεροχή του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε στο 43’. Ο Μπουζούκης πέρασε ωραία κάθετη μπαλιά στον Χατζηγιοβάνη και αυτός «κεραυνοβόλησε» τον Μανδά με σουτ στην κίνηση από διαγώνια θέση για το 1-0! Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ δευτερόλεπτα αργότερα, όμως έκανε «στραβοκλωτσιά» σε τετ α τετ έπειτα από κάθετη μπαλιά του Ζαχίντ.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, όντας αποφασισμένος να τα δώσει όλα για το γκολ της ισοφάρισης. Οι Περιστεριώτες έκλεισαν τους Πράσινους στα καρέ για λίγα λεπτά, όμως οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού βρήκαν τρόπους να τους αναχαιτίσουν. Ο Πούγγουρας έδιωξε προ του Ανδρούτσου στο 47’, ενώ ο Γιόχανσον σταμάτησε με σωτήριο τάκλιν την επέλαση του Ταλόχα στην περιοχή του Παναθηναϊκού στο 51’.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρήκε χώρους και «χτύπησε» στην αντεπίθεση, με τον Χατζηγιοβάνη να αναγκάζει τον Μανδά σε δύσκολη επέμβαση στο 62’. Την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Μπουζούκη στο 68’.

Ο Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από το 1-1 στο 70’, όμως ο Μανούσος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, σουτάροντας από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από φάση διαρκείας. Η τελευταία ευκαιρία του ματς ήταν για τον Παναθηναϊκό στο 75’ με σουτ του Μπουζούκη που έδιωξε εκ νέου ο Μανδάς. Στα 18 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) που ακολούθησαν, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να παράξει τίποτα στο επιθετικό του παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να κρατήσουν εύκολα το προβάδισμά τους μέχρι τέλους.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης επέστρεψε στην ενδεκάδα «διψασμένος» για ποδόσφαιρο και ήταν… όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και αποτέλεσε τον Νο.1 κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα στα 72 λεπτά που αγωνίστηκε.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου παρατάχθηκε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Μανδάς, με δίδυμο στόπερ τους Ρισβάνη και Γούτα, δεξί μπακ τον Κιβρακίδη και αριστερό τον Ταλόχα. Στο κέντρο έπειξαν οι Μπαένα και Χαρίσης με τον Ανδρούτσο μπροστά τους, ενώ η τριάδα της επίθεσης αποτελείτο από Ρόσα, Μανούσο και Γιακουμάκη.

Με 4-2-3-1 αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Διούδης, με τετράδα στην άμυνα τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Ινσούα, από δεξιά προς αριστερά. Το δίδυμο του άξονα αποτέλεσαν οι Κουρμπέλης και Δώνης, στα άκρα κινήθηκαν οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης, με τον Ζαχίντ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Καμπετσή.

Η ΦΑΣΗ: Η μεγάλη ευκαιρία του Μανούσου στο 70’ ήταν η μοναδική του Ατρομήτου, ο οποίος θα μπορούσε να «κλέψει» έναν βαθμό που δεν δικαιούταν βάσει της εξέλιξης του αγώνα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Καλή η διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου, ο οποίος σωστά δεν υπέδειξε πέναλτι σε πτώση του Χατζηγιοβάνη στο 43’.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόχα, Μπαένα (80’ Ενσικουλού), Χαρίσης, Ανδρούτσος (69’ Νταβιώτης), Μανούσος, Ρόσα (61’ Βέλλιος), Γιακουμάκης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας Κουρμπέλης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης, Ζαχίντ (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (72’ Κολοβός), Μπουζούκης, Καμπετσής

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags