Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τη νίκη και μόνο αυτή θέλει ο Πέτρος Ξανθόπουλος για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
| 2019-10-27 09:35:00

"Τέλος για Μαρτίνς - Κάνει γκέλες ο... - Ποτέ η ΑΕΚ από -8 - Βράνιες, μάγκας είναι όποιος..."

του Γιώργου Κτενά
"Τέλος για Μαρτίνς - Κάνει γκέλες ο... - Ποτέ η ΑΕΚ από -8 - Βράνιες, μάγκας είναι όποιος..."

Σταράτες ατάκες απ' τον Π. Ξανθόπουλο στο sportdog για το ντέρμπι.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τη νίκη και μόνο αυτή θέλει ο Πέτρος Ξανθόπουλος για τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε για το παιχνίδι με την Μπάγερν και την πρόοδο που έχει κάνει ο Τσιμίκας, ενώ αναφέρθηκε και στις γκέλες του Σεμέδο.

Μίλησε για την παρουσία των Ποντένσε και Γκιγιέρμε, τόνισε ότι πρέπει οι Πειραιώτες να προσέξουν τούς Λιβάγια και Μάνταλο (τελικά δεν θα παίξει), ενώ σχολίασε και το θέμα που προέκυψε στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες.


"Θα είχε κερδίσει την Μπάγερν ο Ολυμπιακός αν... - Τι ισχύει για Μαρτίνς"

"Ήταν πολύ ωραίο το ματς εναντίον της Μπάγερν, όντως κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν αρκετά ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός, θεωρώ ότι κλειδί τού αγώνα ήταν η φάση μετά το 1-0, που αντί να γίνει αυτογκόλ η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Νόιερ. Αν είχε γίνει εκεί το 2-0, πιστεύω ότι θα είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός. Η Μπάγερν βέβαια είναι τεράστια ομάδα και πήρε δίκαια το αποτέλεσμα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος.

Τι είναι αυτό που σας αρέσει στον φετινό Ολυμπιακό;

"Αυτό που γενικά μου αρέσει είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν κλείνεται, έχει γρήγορο transition. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε κλείσει την Μπάγερν. Δεν φοβάται τίποτα, κυνηγάει το γκολ, ήταν θετικό που έμεινε ο Μαρτίνς το καλοκαίρι και έφτιαξε την ομάδα όπως ήθελε. Εδώ είσαι και δουλεύεις, τέλος. Αυτό ισχύει για τον προπονητή. Η προσέγγισή του στα παιχνίδια είναι πολύ σωστή, επιθετική. Βέβαια έχει και τα ανάλογα υλικά για να κάνει μια μεγάλη ομάδα".

Ξεχωρίσατε κάποιον παίκτη για την απόδοσή του στο παιχνίδι εναντίον της Μπάγερν;

"Ο Τσιμίκας ήταν καταπληκτικός με την Μπάγερν, έχει τρομερή βελτίωση, έχει φτιάξει τη σέντρα του. Ο Ποντένσε και ο Γκιγιέρμε είναι παίκτες κλάσεις και σταθερή παρουσία. Ο Σεμέδο δεν ήταν καλός καλός, έκανε γκέλες, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι καλός παίκτης σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδι. Έχει καλή μαγιά ο φετινός Ολυμπιακός και θεωρώ ότι όσον αφορά την Ευρώπη στόχος πρέπει να είναι η τρίτη θέση".

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πώς το περιμένετε; Φοβάστε ότι μπορεί η ομάδα να παρουσιαστεί άδεια μετά το μεγάλο παιχνίδι με τους Γερμανούς;

"Είναι σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει θα ξεφύγει με 8 βαθμούς διαφορά, δεν θα επιστρέψει η ΑΕΚ ποτέ. Τώρα όσον το αν θα είναι άδειος ο Ολυμπιακός, Τρίτη με Κυριακή είναι 5 μέρες διαφορά. Δύσκολο παιχνίδι με την Μπάγερν, όντως, αλλά με 3 αλλαγές στην 11άδα προλαβαίνει να επανέλθει. Ο Ολυμπιακός πρέπει και θα παρουσιαστεί φρέσκος, επιθετικός, θα κυνηγήσει τη νίκη και θα βγει στο γήπεδο επιθετικά όπως πάντα". 

Ποιους χρειάζεται να προσέξει από την ΑΕΚ;

"Θεωρώ ότι ο Λιβάγια και ο Μάνταλος δημιουργούν μια καλή μεσοεπιθετική γραμμή και θέλουν προσοχή. Αλλά θα πρέπει να το δει συνολικά το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, γιατί είναι  δύσκολο. Ο Ολυμπιακός θέλει πιο πολύ από την ΑΕΚ τη νίκη, για να την αποφύγει οριστικά και να παραμείνει πρώτος". 

Πώς σχολιάζετε το θέμα με το προκλητικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού που τραγουδούσαν στο πάρτι του Βράνιες;

"Δε νομίζω ότι μπορεί να μείνει κανείς σε αυτό. Όλα φαίνονται στο γήπεδο, εκεί είναι ο καθρέφτης και μάγκας είναι όποιος κερδίζει. Ως εικόνα ήταν λάθος έτσι κι αλλιώς αυτό που βγήκε προς τα έξω, το καταδίκασε άλλωστε και η ίδια η ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" να... καρφώσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο - Θέλει να πάρει "εκδίκηση" άσος της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags