Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα "ρουκέτα" μετά τον Βράνιες, "τελειώνει" κι άλλο κορυφαίο όνομα - Αυτός γυρίζει
| 2019-10-30 11:58:00

Νέο "μπαμ" μετά τον Βράνιες - "Τελειώνει" κι άλλο top όνομα - Αυτός γυρίζει - Άναυδος Κωστένογλου!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέο "μπαμ" μετά τον Βράνιες - "Τελειώνει" κι άλλο top όνομα - Αυτός γυρίζει - Άναυδος Κωστένογλου!

Φούντωσαν τα σενάρια. Ποιοι "τρέμουν", ένας τη... γλιτώνει.

Καλά το... ψυχανεμιστήκαμε στο sportdog. Δεν ήταν φυσικά αίσθηση, ρεπορτάζ ήταν και βάσει αυτού, από νωρίς χθες το πρωί σας είχαμε ενημερώσει γι' αυτό που συντελέστηκε τελικά λίγες ώρες αργότερα με την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και τις… καμπάνες που μοίρασε.

Η βαρύτερη όλων στον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος μπήκε σε αγωνιστική καραντίνα για έναν μήνα. Όπως τονίσαμε και χθες, το κλίμα στην Ένωση για τον Βόσνιο είναι πολύ βαρύ και η συγκεκριμένη τιμωρία το αποτυπώνει ανάγλυφα, προφανώς αποτελώντας και τον οδηγό του τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Από χθες σας επίσης κάναμε λόγο για αναζήτηση δύο στόπερ από τον Ίλια Ιβιτς. Σημερινά δημοσιεύματα μας επιβεβαιώνουν απόλυτα, κάνοντας λόγο για έναν άμεσα, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Δεδομένα, με τον Όγκνιεν Βράνιες στον... αέρα, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να μην είναι σίγουρο πως θα παραμείνει και του χρόνου (υπάρχει option για ανανέωση ενός ακόμη χρόνου από την πλευρά της Ένωσης), τον Μάριο Οικονόμου να παίρνει την ευκαιρία του ελέω της τιμωρίας του Βόσνιου, αλλά ξεκάθαρα να έχει χάσει, από πέρυσι, το στάτους βασικού και τον Στράτο Σβάρνα εμφανώς να μην υπολογίζεται, η ανάγκη για άμεση ενίσχυση, αλλά και πρόσθετη σε βάθος καλοκαιριού, στη συγκεκριμένη θέση είναι εμφανής.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί από τη χθεσινή επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι το τι ακριβώς θα συμβεί και με τους υπόλοιπους που τιμωρήθηκαν.

Σκληρή γλώσσα ο Τίγρης χρησιμοποίησε και προς τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος φυσικά -όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ- δεν απέφυγε το πρόστιμο. Δεν είναι το πρώτο του. Υπενθυμίζουμε το τεράστιο (40.000 ευρώ) που είχε επιβληθεί στον Κροάτη εξαιτίας της αποβολής του στο περυσινό ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βίντι. Και τις ακόλουθες, ανάλογου ύφους και τόνου, συστάσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Τη νύφη φυσικά πλήρωσαν και οι υπόλοιποι του πάρτι. Κι εδώ υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Νέναντ Κρστίτσιτς από εκεί που είχε βρει ρυθμό, μένει εκτός ομάδας για σερί παιχνίδια και την ίδια στιγμή διακινούνται σενάρια για ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μίλος Ντέλετιτς παίρνει τις ευκαιρίες του από τον Νίκο Κωστένογλου, ωστόσο είναι σαφές πως η "τρύπα" που υπάρχει στους εξτρέμ, αυτονόητα τον βάζει στο κάδρο, ενώ για τον τελευταίο της παρέας, τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, αυτός μέχρι στιγμής είναι απλή καταγραφή στο δυναμικό της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι τιμωρεί τους παίκτες ο Ίβιτς: Τι θα κάνουν πριν και μετά την προπόνηση - Άφωνοι όλοι στα Σπάτα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags