Facebook Pixel Χάνει τον παικταρά Τόρες ο Βόλος - "Σφαγή" των μεγάλων, deal με 2.000.000
| 2019-10-31 14:12:00

Χάνει τον παικταρά Τόρες ο Βόλος - "Σφαγή" των μεγάλων - Deal με 2.000.000 - Πoιος τον "αρπάζει";

του Παναγιώτη Νικολάου
Χάνει τον παικταρά Τόρες ο Βόλος - "Σφαγή" των μεγάλων - Deal με 2.000.000 - Πoιος τον "αρπάζει";

Κοντοπίθαρος που τρελαίνει κόσμο. Πόσο κάνει και πού θα πάει;

Αν το συζήταγε πριν ένα - δύο χρόνια πως ο Χοακίν Τόρες θα έρχονταν στην Ελλάδα, σίγουρα θα ήταν πρωτοσέλιδο για μια μεγάλη ομάδα. Τόσο καλός, τόσο εξελίξιμος. Τόσο που έφτασε (ως γνωστόν) στο κατώφλι του "Ντα Λουζ" πριν 1,5 χρόνο, με την Μπενφίκα τελευταία στιγμή να ακυρώνει τη μεταγραφή του αφού η Νιούελς ζητούσε περισσότερα από τα 3 εκατ. ευρώ που οι Λουζιτανοί προσέφεραν τότε για να τον πάρουν στη Λισαβόνα.

Σημείο καμπής. Έκτοτε, ο ρόλος και ο χρόνος του συμμετοχής στην αργεντίνικη ομάδα, ολοένα και έφθινε. Τόσο που τελικά, το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα. Δεν έγινε πρωτοσέλιδο, δεν ήρθε για μεγάλη ομάδα, ενώ και ο σύλλογος του αναγκάστηκε να τον παραχωρήσει δανεικό σε μια νεοφώτιστη ελληνική ομάδα, ως κίνηση απελπισίας.

Μεγάλος δεν είναι, ίσα ίσα στα 22 του περπατάει, οπότε μια σεζόν απαλλαγμένος απ' όσα δεν υπήρχαν πλέον στην πατρίδα του, ίσως τον έβαζε ξανά στην αγορά. Και μέχρι στιγμής, όπως φαίνεται, η επιλογή της Νιούελς δικαιώνεται.

Ο κοντοπίθαρος Αργεντινός είναι η ατραξιόν του Βόλου, πετυχαίνει το ένα καλύτερο και ωραιότερο γκολ από το άλλο και δικαιολογημένα έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του, αφού αρκετά είναι τα σενάρια που ακούγονται πως πλέον οι "μεγάλοι" του ελληνικού πρωταθλήματος τον σκανάρουν. Αυτό έλειπε δηλαδή, τυφλοί είναι άραγε;

Όπως και να ‘χει, ο Βόλος δεν έχει option αγοράς του Χοακίν Τόρες, συνεπώς και κανένα δικαίωμα πάνω του. Αν συνεχίσει έτσι, δεδομένα το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη Νιούελς, η οποία όμως θα θελήσει να… ολοκληρώσει το πλάνο της και να τον πουλήσει, εξαργυρώνοντας την καλή του σεζόν. Σε τι τιμή; Εδώ είναι τα ζόρια.

Τα +3 που ζητούσε πριν 1,5 χρόνο από την Μπενφίκα, ακούγονται μάλλον ανέφικτα (ό,τι και αν κάνει εφεξής ο παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Βόλο θα το έχει κάνει), ειδικά για ελληνική ομάδα, αφού κακά τα ψέματα, εδώ στοχεύει η Νιούελς.

Το σίγουρο είναι πως δεν πουλάει φτηνά και ένα ποσό -όπως τουλάχιστον εκτιμάται, έστω και πρόωρα- της τάξης των 2 εκατ. ευρώ θα είναι το μίνιμουμ ζητούμενό της. Μειονέκτημα, και μάλιστα σοβαρό, στις αξιώσεις της; Το γεγονός πως ο 22χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελός" Μαρινάκης! Κλείνει deal Οκτώβρη μήνα - Υπογράφει με το "τούρμπο" - "Φτιάχνει" Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags