Facebook Pixel Τον ήθελε ο Ολυμπιακός - "Τελειωμένος" από ΠΑΟΚτσή - Deal ΑΕΚ με... κολοσσό
| 2019-11-08 15:30:00

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός - "Τελειωμένος" από ΠΑΟΚτσή - Έδωσαν 3 "χαρτιά" - Deal ΑΕΚ με... κολοσσό

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τον ήθελε ο Ολυμπιακός - "Τελειωμένος" από ΠΑΟΚτσή - Έδωσαν 3 "χαρτιά" - Deal ΑΕΚ με... κολοσσό

Φοβερό παρασκήνιο. Μπαλάρα Ίβιτς. Τι ετοιμάζει; Τα πάντα όλα...

Μπήκαμε στον προτελευταίο μήνα πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δεδομένη η αναζήτηση της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο, καθόλου παράλογο συνεπώς που τα λογιών λογιών μεταγραφικά σενάρια, ανθίζουν για την Ένωση, είτε αυτά αφορούν ταξίδια ανά την Ευρώπη του Ίλια Ίβιτς είτε διάφορες προτάσεις που γίνονται στους Κιτρινόμαυρους.  

Μια τέτοια, που καταγράφεται σε σημερινά δημοσιεύματα, είναι και ο Μπραμ Νόιτινκ. Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, 29χρονος, την τελευταία διετία βασικός στην Ουντινέζε, όπου και μετακόμισε από την Άντερλεχτ, όταν -τότε, καλοκαίρι του 2017- φέρονταν να έριζε για την υπογραφή του και ο Ολυμπιακός.  

Φέτος, έχοντας τραυματιστεί έχασε τη θέση του, μένοντας εκτός πλάνων του Ιγκόρ Τούντορ. Η φυγή όμως του Κροάτη τεχνικού, τον επανάφερε, το περασμένο Σ/Κ άμεσα στο βασικό σχήμα των "φριουλάνι", με τον υπηρεσιακό τεχνικό, Λούκα Γκότι να τον βάζει αμέσως "ενδεκαδάτο", συμβάλλοντας καταλυτικά με την εμφάνισή του στην εκτός έδρας επικράτηση της Ουντινέζε κόντρα στην Τζένοα. 

Με αφορμή λοιπόν αυτήν ακριβώς τη συγκυρία, ο Μπραμ Νόιτινκ φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, της Wasserman Netherlands Management, το ολλανδικό παρακλάδι δηλαδή του αμερικανικού κολοσσού στο Management, της Wasserman, με την οποία εμμέσως πλην σαφώς έριξε τις ευθύνες του στον Ιγκόρ Τούντορ, σημειώνοντας πως ό,τι αντιμετώπισε με τον Κροάτη στον πάγκο ήταν πρωτόγνωρο για την καριέρα του, αλλά πλέον, ξεκίνησε τη διαδικασία πλήρους... επανένταξης του (εδώ αναλυτικά η συνέντευξη). 

 

Προφανώς, θέμα τον Ιανουάριο, με αυτά τα δεδομένα, δεν υφίσταται. Αν μάλιστα, ο Μπραμ Νόιτινκ επανακτήσει το προ Τούντορ στάτους του στην Ουντινέζε, προφανώς δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε το καλοκαίρι, οπότε και θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του (σ.σ. άρα αποκλείεται δανεισμός του).

Υπενθυμίζουμε πως ο ιταλικός σύλλογος είχε πληρώσει 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και με την εξαίρεση αυτού του πρώτου κομματιού της φετινής σεζόν, λογικά η αξία του Ολλανδού έχει αυξηθεί έχοντας προσθέσει στην "πλάτη" του δύο σεζόν ως βασικός σε ομάδα του καμπιονάτο.  

Δεδομένα ποιοτική και εξαιρετική περίπτωση, πολύ δύσκολα όμως -ακόμη και αν έχει προταθεί (και ίσως αυτή είναι η σημαντικότερη προέκταση της εν λόγω είδησης, το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πραγματικός κολοσσός, δείγμα της πρόθεσης τουλάχιστον του Ιβιτς, να ανακτήσει το "πρόσωπο" του συλλόγου στη συγκεκριμένη πιάτσα, με την οποία δεν ήθελε και δεν είχε ιδιαίτερες επαφές -αλλά ούτε και ανάλογα καλή φήμη- τα τελευταία χρόνια)- μπορεί να γίνει ρεαλιστική για την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι (δεν υπάρχει καν νόημα συζήτησης για τον Ιανουάριο). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το deal της 10ετίας για την ΑΕΚ - Έδωσε 500.000 ευρώ ο Μελισσανίδης, παίρνει 10 εκατ. ευρώ!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags