Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τραβάει τα μαλλιά του ο Δώνης - "Τελειώνει" τέσσερις παίκτες!
| 2019-11-15 14:39:00

"Κεραμίδα" στον ΠΑΟ, τραβάει τα μαλλιά του ο Δώνης - "Τελειώνει" τέσσερις παίκτες - Απόφαση... φωτιά

του Νίκου Στεργίου
"Κεραμίδα" στον ΠΑΟ, τραβάει τα μαλλιά του ο Δώνης - "Τελειώνει" τέσσερις παίκτες - Απόφαση... φωτιά

"Μπάχαλο" ξαφνικά στο Τριφύλλι. Τρελό... ανακάτεμα. Τι συνέβη;

Χειρότερη στιγμή δεν θα μπορούσε να βρει τον Παναθηναϊκό ο τραυματισμός του Γκαγιάς Ζαχίντ. Μπορεί ο Νορβηγός όντως να απέφυγε (τελικά) τα χειρότερα, αφού υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και ακολουθώντας συντηρητική αγωγή με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, ωστόσο το πλήγμα έρχεται για τους Πράσινους και τον παίκτη σε μια περίοδο που εμφανώς είχε πάρει τα πάνω του βοηθώντας καταλυτικά στη βελτίωση της εικόνας τους.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι γι' αυτόν τον μήνα, τα κουκιά δεν είναι απλώς μετρημένα για την αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα, αλλά απολύτως... ανύπαρκτα! Κι αυτό όχι εξαιτίας του ποιος θα αντικαταστήσει τον Νορβηγό, αλλά ποιος θα πάρει τη θέση του... Γιάννη Μπουζούκη!

Η εύλογη λύση για τον Γιώργο Δώνη είναι να χρησιμοποιήσει τον "Μπούζου" σε ρόλο δεκαριού, ελεύθερο, όπως ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Η φυσική θέση άλλωστε του διεθνούς με την Ελπίδων μέσου είναι αυτή.

Ποιος όμως θα παίξει στα άκρα; Δεδομένου ότι ο Ούφε Μπεκ είναι μονίμως τραυματίας, ο Γιοάν Μολό εμφανώς δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, ο Αργύρης Καμπετσής (ο οποίος υπενθυμίζουμε λογιζόταν ως εξτρέμ στο ξεκίνημα της σεζόν) συνιστά είδηση όποτε θα βρίσκεται σε αποστολή, ενώ τέλος ο Δημήτρης Κολοβός παρότι "λανσαρίστηκε" ως ακραίος το καλοκαίρι, στο μυαλό του προπονητή του είναι κεντρώος, χωρίς μάλιστα να παίζει στα τελευταία παιχνίδια, οπότε και ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε (ενώ επίσης όποτε έχει δοκιμαστεί στα άκρα, έχει απογοητεύσει).

Ποσοτικά φαίνεται πως επιλογές υπάρχουν, η αλήθεια όμως είναι πως για διάφορους λόγους καμία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως φαβορί ή έστω να συγκεντρώνει πιθανότητες στο μυαλό του Γιώργου Δώνη για να εφαρμοστεί.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, να δούμε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στα δεξιά και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στα αριστερά, ενώ λύση μπορεί να είναι ακόμη και σχήμα με δύο επιθετικούς και τον Φεντερίκο Μακέντα να επωμίζεται διαφορετικό ρόλο απ' αυτόν του κλασικού φουνταριστού (που θα έχει ο Χουάν Χοσέ Περέα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα επίθεση Νταμπίζα - Όλα στη φόρα για ΠΑΟ - Τρομερές αποκαλύψεις - "Ρουκέτες" σε Δώνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags