Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εκτός ομάδας" ο Μολό, τέλος το... ανέκδοτο Μπεκ!
| 2019-11-25 14:16:00

Δεν υπάρχει αυτό με Κολοβό, απίστευτος Δώνης - "Εκτός ομάδας" ο Μολό, τέλος το... ανέκδοτο Μπεκ!

του Νίκου Στεργίου
Δεν υπάρχει αυτό με Κολοβό, απίστευτος Δώνης - "Εκτός ομάδας" ο Μολό, τέλος το... ανέκδοτο Μπεκ!

Είναι μεταγραφή "κανονικού Παναθηναϊκού"; Σκούπα από Ρόκα!

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι διαφημίστηκε ως μεταγραφή "κανονικού Παναθηναϊκού". Έτσι ακριβώς. Ένας ποδοσφαιριστής με επιβαρυμένο ιατρικό παρελθόν, δύο σοβαρότατους τραυματισμούς και επεμβάσεις που τον έφεραν, στα 25 του μόλις, στην Κύπρο.

Ε, δεν το λες και ποδοσφαιρική εξέλιξη. Και εκεί όμως, δεν μπορεί να πει κανείς πως διέπρεψε. Αφετέρου γιατί πρακτικά, ουσιαστικά δεν συνέβη στην περυσινή σεζόν, αφετέρου γιατί αγωνίστηκε σε μια από τις χειρότερες version της Ομόνοιας στην ιστορία, η οποία και τερμάτισε 6η στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Προς Θεού, δεν φταίει ο Δημήτρης Κολοβός για το ότι παρουσιάστηκε όπως παρουσιάστηκε το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες του sportdog είναι πως ούτε και ο ίδιος δεν πίστευε την ευκαιρία που του προσφέρεται, ακόμη και στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης, τον στήριξε και συνεχίζει να το κάνει μέχρι εκεί που δεν πάει. Δεν υπάρχει θέση από το κέντρο και μπροστά που δεν τον έχει χρησιμοποιήσει. 

Δυστυχώς όμως και για τον προπονητή του Παναθηναϊκού και για την ομάδα και για τον ίδιο τον διεθνή (ναι, ίσως αυτή η εικόνα του στο ματς στη Βοσνία τον περασμένο Μάρτιο με τη "γαλανόλευκη" να είναι το χάι-λάιτ που τελικά τον έντυσε στα πράσινα) ο Δημήτρης Κολοβός δεν ανταποκρίνεται.

Δεν φτάνει ούτε σε ανεκτά καν επίπεδα απόδοσης. Ακόμη ένα παράδειγμα και χθες στο Αγρίνιο, όπου είναι αλήθεια πως μεσοεπιθετικά, λίγα έκαναν οι Πράσινοι συνολικά, αλλά αυτό δεν αναιρεί την μία ακόμη χαμένη ευκαιρία του παίκτη, ο οποίος ίσως θα πρέπει πλέον μέχρι να βρει τον εαυτό και τα πατήματα του να προστατευτεί προκειμένου να προστατευτεί και η ομάδα.

Δεύτερο, αγωνιστικό, συμπέρασμα από τη "λευκή" ισοπαλία στο Αγρίνιο; Αυτό που έχουμε καταγράψει στο sportdog, πρώτοι και έγκυρα, πριν καν πάρει εκτάσεις η κόντρα του Γιοάν Μολό με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Γάλλος είναι εκτός ομάδας, το γεγονός ότι δεν παίζει τον κάνει "βαρύ" και αυτό φαίνεται πολύ περισσότερο ακόμη και στα τέταρτα που παίρνει, όπως χθες. Ο  προβληματισμός, ξεχειλίζει και σίγουρα θα είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει τον νιόφερτο Τσάβι Ρόκα, μαζί φυσικά με το... ανέκδοτο (σε επίπεδο πάντα εισήγησης, επιλογής και απόφασης απόκτησης του το καλοκαίρι σε σχέση με το πώς έχουν κυλήσει τα πράγματα από τότε) Ούφε Μπεκ εν όψει μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήρθε... αγριεμένος ο Ρόκα - Αυτόν "τελειώνει" από τον ΠΑΟ - Κορυφαίο όνομα - "Γλεντάει" Νταμπίζα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags