Facebook Pixel Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περόνε!
| 2019-11-25 16:00:00

Τέλος εποχής για τον Ηρακλή: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περόνε!

Sportdog Team
Τέλος εποχής για τον Ηρακλή: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περόνε!

Θα συνεχίσει από άλλο πόστο.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος του Δεκεμβρίου πήρε ο Εμάνουελ Περόνε, έπειτα από μια τεράστια καριέρα στα ελληνικά γήπεδα και κυρίως στον Ηρακλή, με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές.

Ο 36χρονος Αργεντινός επιθετικός, συνολικά μέτρησε 357 επίσημες συμμετοχές και 92 γκολ με τα χρώματα του Ιωνικού, του Ατρομήτου, του Αστέρα Τρίπολης, της Καλλονής, της ΑΕΛ και του Ηρακλή.

Μάλιστα, φέτος δέχτηκε να συνεχίσει να βοηθάει τον "Γηραιό" στην γ' κατηγορία της ΕΠΣΜ, δείχνοντας το πόσο πολύ δέχθηκε όλα αυτά τα χρόνια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Περόνε αναμένεται να συνεχίσει στον Ηρακλή από άλλο πόστο, ενώ ήδη υπάρχουν σκέψεις να διεξαχθεί ένα ξεχωριστό φιλικό προς τιμήν του.

Την είδηση της αποχώρησής του από την ενεργό δράση, αποκάλυψε ο ατζέντης του, Βέλα Τζούνιορ. 

«Ο Περόνε το έχει πει ότι θα παίξει μέχρι το Δεκέμβριο και μετά θα σταματήσει την μπάλα. Είναι οριστική αυτή η απόφαση, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει στην ομάδα σε άλλο πόστο. Ο Περόνε αγαπάει την ομάδα, το όνειρό του ήταν να σταματήσει στον Ηρακλή, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στι μέλλον. Η διοίκηση θα απαντήσει. Ο Περόνε θέλει να μείνει κοντά στην ομάδα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags