Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - Τα "σπρώχνει" ο Μαρινάκης - Σκάνε μεταγραφάρες!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-12 00:08:00

Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - Τα "σπρώχνει" ο Μαρινάκης - Σκάνε μεταγραφάρες!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - Τα "σπρώχνει" ο Μαρινάκης - Σκάνε μεταγραφάρες!

Έρχεται... χρυσάφι. Ποιες κινήσεις θα γίνουν. Έκτακτο ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του, καθώς έστω και με τρομερό άγχος νίκησε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα με γκολ-πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 87’ και συνεχίζει στην Ευρώπη, αφού προκρίθηκε στους «32» του Europa League.

Οι Πειραιώτες εκτός από πρεστίζ κέρδισαν και αρκετά χρήματα, τα οποία αναμένεται πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ να επενδυθούν άμεσα. Η πρόκριση στους "32" του Europa League έδωσε επιπλέον 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό και έτσι η αποψινή νίκη έβαλέ στα ταμεία του Ολυμπιακού περίπου 3.2 εκατομμύρια ευρώ, αφού κάθε νίκη στην διοργάνωση δίνει 2.7 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πειραιά θα πάρει και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες και από το market pool.

Τα χρήματα αυτά πάντως δεν θα... κάτσουν για πολύ στα ταμεία του συλλόγου, καθώς υπάρχει η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της συνέχειας στην Ευρώπη και φυσικά της... μάχης με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «Ερυθρόλευκοι» λοιπόν, έχοντας εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους παρουσία και μετά το Γενάρη, θα βγουν... από αύριο στην αγορά με στόχο να βρουν παίκτες σε θέσεις που «πονάνε». Αυτή τη στιγμή, είναι φανερό πως λείπει από το ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς ένα 8αρι, που θα δώσει ανάσες στους Μπουχαλάκη-Γκιλιέρμε, ενώ πολύ πιθανό είναι να γίνει κίνηση και για κάποιο εξτρέμ. Μέχρι τώρα οι Λοβέρα – Ραντζέλοβιτς δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα κι όσο αργεί η επιστροφή του Χριστοδουλόπουλου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για την απόκτηση ενός ακραίου.

Αυτές είναι οι δύο βασικές κινήσεις που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ωστόσο δεν αποκλείεται εφόσον βρεθεί και κάτι ακόμα καλό, να γίνει και η υπέρβαση. Η θέση που φαίνεται να υπάρχει επίσης πρόβλημα είναι η αυτή του στόπερ! Ειδικά μετά και  τη σημερινή μετριότατη εμφάνιση του Μεριά, αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάζει συχνά – πυκνά ο Παπαδόπουλους, στο Λιμάνι θα κοιτάξουν και για κεντρικό αμυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό με τον... τελειωμένο - Μία ανάσα από τις υπογραφές - Φοβερή εξέλιξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags