Facebook Pixel Europa League - Ολυμπιακός: "Μεγαθήρια" στον δρόμο του Ολυμπιακού - Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους "32" του Europa League!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-12 23:59:00

"Μεγαθήρια" στον δρόμο του Ολυμπιακού - Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι στους "32" του Europa League!

Sportdog Team
"Μεγαθήρια" στον δρόμο του Ολυμπιακού - Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι στους "32" του Europa League!

Ζόρια για τους Ερυθρόλευκους στην κλήρωση.

Europa League: Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του για τη φάση των "32" του Europa League στην κλήρωση της Δευτέρας (16/12).

Οι Πειραιώτες θα βρεθούν στους ανίσχυρους της κλήρωσης, κάτι που συνεπάγεται ότι στην κληρωτίδα των υποψηφίων αντιπάλων τους συμπεριλαμβάνoνται οι 12 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους του Europa League, καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων του Champions League.

Συνεπώς, εάν ο Ολυμπιακός σταθεί άτυχος στην κλήρωση, ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποιο "μεγαθήριο" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Ίντερ, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ο Άγιαξ.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Ερυθρολεύκων: Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Μάλμε, Βασιλεία, ΛΑΣΚ Λιντς, Σέλτικ, Άρσεναλ, Πόρτο, Εσπανιόλ, Γάνδη, Μπασάκσεχιρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες νοκ-άουτ για την φάση των 32 του Europa League θα γίνουν στις 20 και στις 27 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό να έχει ενδιάμεσα (24 Φεβρουαρίου) το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags