Facebook Pixel Απίστευτος Μπακασέτας, παίρνει μεταγραφή-βόμβα - Τραβάνε τα μαλλιά τους στην ΑΕΚ!
| 2019-12-15 16:41:00

Απίστευτος Μπακασέτας, παίρνει μεταγραφή-βόμβα - Τραβάνε τα μαλλιά τους στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτος Μπακασέτας, παίρνει μεταγραφή-βόμβα - Τραβάνε τα μαλλιά τους στην ΑΕΚ!

Ποιος Πέλκας και ποιος Φορτούνης τώρα;

Η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε είναι δύο ομάδες που απασχολούν συνεχώς τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των μεγάλων ελληνικών συλλόγων. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγεται πως οι προαναφερθέντες σύλλογοι ενδιαφέρονται για αστέρια της Superleague.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν σενάρια που θέλουν Γαλατά και Φενέρ να "κονταροχτυπιούνται" για τον Τσούμπα Άκπομ του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη έχει γραφτεί για τη Φενέρμπαχτσε, ενώ παλαιότερα το ίδιο συνέβη με τον Δημήτρη Πέλκα και τον Κώστα Φορτούνη.

Ωστόσο, οι Τούρκοι φαίνεται πως αρέσκονται γενικότερα στους Έλληνες παίκτες, όχι μόνο αυτούς που παίζουν στη χώρα μας. Το νέο όνομα που απασχολεί όλους τους "μεγάλους" της Τουρκίας είναι ο Τάσος Μπακασέτας της Αλάνιασπορ.

Ο Έλληνας διεθνής κάνει τρομερά πράγματα στην Τουρκία, μετρώντας 6 γκολ και 5 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο "Μπάκα" έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής άσος "παίζει" ενόψει Ιανουαρίου για όλες τις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, καθώς εκτός από τη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται στα… μπλοκάκια και των ανθρώπων της Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι θεωρούν ότι ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά όταν αγωνίζεται στη φυσική του θέση, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό. Άλλωστε, στην ΑΕΚ, αλλά και στην Εθνική Ελλάδας ο 26χρονος συνήθιζε να παίζει τον ρόλο του πλάγιου χαφ, ο οποίος δεν τον βοηθά να αναδείξει τις αγωνιστικές του αρετές.

Στην Αλάνιασπορ ο "Μπάκα" δείχνει απελευθερωμένος, παίζει στη θέση που του ταιριάζει και δεν αποκλείεται να τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε top σύλλογο της γειτονικής χώρας άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Κούγιας, τους... τελειώνει όλους - Ποιοι φεύγουν εδώ και τώρα - Ιδού τι συνέβη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags