Facebook Pixel ΑΕΚ - Στέλιος Σεραφείδης: Μίλησε στο sportdog!
| 2019-12-22 11:25:00

Ξέσπασμα για Έλληνα της ΑΕΚ: "Αυτός πρέπει να παίζει - Τρελάθηκα όταν τον είδα - Αν ήμουν νεότερος..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ξέσπασμα για Έλληνα της ΑΕΚ: "Αυτός πρέπει να παίζει - Τρελάθηκα όταν τον είδα - Αν ήμουν νεότερος..."

Μεγάλος Στέλιος Σεραφείδης στο sportdog! "Γιατί εξαφανίστηκε;".

ΑΕΚ - Στέλιος Σεραφείδης: Γυρίζουμε μία αγωνιστική πίσω. Ο Αστέρας έχει μειώσει σε 2-1 και πιέζει ψηλά την ΑΕΚ. Για ανεξήγητο λόγο, οι παίκτες της Ένωσης δεν μπορούν να κρατήσουν μπάλα και όλο δέχονται επιθέσεις από την ομάδα της Τρίπολης. Στο τέλος οι Κιτρινόμαυροι δέχονται πλήγμα. Ο Μπάρκας έχει χτυπήσει ύστερα από μία εκτίναξη και δεν μπορεί να συνεχίσει. Τη θέση του παίρνει στο 82' ο Τσιντώτας, ο οποίος μπαίνει εντελώς κρύος στο παιχνίδι.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά πραγματοποιώντας μία πολύ δύσκολη επέμβαση, με την οποία διατηρήθηκε το σκορ και η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής. Ο Ιγκλέσιας πιάνει κεφαλιά εξ επαφής με τον γκολκίπερ να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ και στο τέλος να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου. Και χθες στη Λαμία, όποτε χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός και πάλι στο τέλος πραγματοποίησε μια σωτήρια επέμβαση.

Μπορεί ο Μπάρκας είναι ο άσος στην ομάδα του Δικέφαλου αετού και ο Τσιντώτας όμως έχει ισχυρό έρεισμα. «Εγώ πάντα πίστευα σε αυτόν και συνεχίζω να πιστεύω. Δεν περίμενα αυτήν την απόκρουση με τον Αστέρα για να καταλάβω την αξία του», σημειώνει στο sportdog ο Στέλιος Σεραφείδης και προσθέτει: «Διαθέτει πολύ καλά προσόντα. Μαζί με τον Μπάρκα έχει οικοδομήσει ένα δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων».

Στη συνέχεια ο βετεράνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ που έχει γράψει μεγάλη ιστορία υπερασπιζόμενος τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ επεσήμανε την ανάγκη να πάρει περισσότερα παιχνίδια ο Τσιντώτας. «Το παράδοξο είναι, ότι στα μέσα της σεζόν 2017-2018 που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα... εξαφανίστηκε. Ήταν ο καλύτερος παίκτης με την Αούστρια Βιέννης. Έκανε φοβερό ματς στο Καραϊσκάκη (η ΑΕΚ νίκησε 2-1 με Γιακουμάκη). Όταν ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας δεν παίζει χάνει την αίσθηση του χώρου. Για να συνέλθει πρέπει να πάρει παιχνίδια. Θα μπορούσε ο Τσιντώτας να παίζει παράλληλα με τον Μπάρκα που είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Από την αποχή ο Τσιντώτας δέχτηκε αμφισβήτηση. Εγώ όμως είχα αντίθετη άποψη», αναφέρει και θυμάτα όταν ο 26χρονος είχε γίνει μεταγραφή:

«Τον είχα δει σε βίντεο πριν έρθει στην ΑΕΚ. Τρελάθηκα όταν τον είδα. Έλεγα να ήμουν νεότερος και να μπορούσα να τον προπονήσω. Είχε πολύ καλά στοιχεία. Το θέμα είναι να παίζει περισσότερο».

Στο τέλος ο Στέλιος Σεραφείδης διαπίστωσε τη μεγάλη παράδοση που έχει η ΑΕΚ στους γκολκίπερ φέρνοντας στη μνήμη του τα ηχηρότερα ονόματα. «Είχε πάντα πολύ καλούς τερματοφύλακες. Έχουν περάσει τεράστια ονόματα από την Ένωση, όπως Δελαβίνιας, Γιάμαλης, Ρίμπας, Κρεούζας, Μανιατέας, Κωνσταντινίδης, Ερέα, Χρηστίδης, Στεργιούδας, Σιδηρόπουλος, Οικονομόπουλος, Μήνου, Ατματσίδης. Έχουμε παράδοση», κατέληξε ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Καρέρα με κορυφαίο όνομα της ΑΕΚ - Τον... τελειώνει άμεσα - Παίρνει τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags