Facebook Pixel Τι ισχύει για το σενάριο με Χατζηγιοβάνη και Τορίνο
| 2019-12-28 15:20:00

Βγάζει... αφρούς ο Ρόκα - "Πουλάνε" παικταρά του ΠΑΟ - Συμφωνία Αλαφούζου - Τι όνειρο είδαν;

του Νίκου Στεργίου
Βγάζει... αφρούς ο Ρόκα - "Πουλάνε" παικταρά του ΠΑΟ - Συμφωνία Αλαφούζου - Τι όνειρο είδαν;

Απίθανο σενάριο. Τι έγραψαν στο εξωτερικό. Φαντάζεστε;

Όλα τα έχει στο τραπέζι του ο Τσάβι Ρόκα, σεναριολογία για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού του έλειπε.

Την ώρα λοιπόν που ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει να διαχειριστεί εκκρεμή – και πιεστικά – θέματα ανανεώσεων συμβολαίων (στο πιο ενδιαφέρον και δύσκολο εξ αυτών, ο Ινσούα εμφανίστηκε να δηλώνει για ακόμη μια φορά την πίστη του στον Παναθηναϊκό και την επιθυμία του να παραμείνει ξεκαθαρίζοντας πως για άλλη ομάδα δεν έχει μάτια στην Ελλάδα. Τόσο που ζητάει να γίνει ο πλέον ακριβοπληρωμένος του συλλόγου, με αρχικές αξιώσεις 550.000 ευρώ…), να λύσει τα εναπομείναντα συμβόλαια των «κομμένων» και των εκτός πλάνων, αλλά και να βγει στην αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, παρουσιάζονται σενάρια που εμπλέκουν τον… Τάσο Χατζηγιοβάννη!

Για τον Ελληνα εξτρέμ φέρεται λοιπόν να ενδιαφέρεται η Τορίνο, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πως κάτι τέτοιο είναι περισσότερο εναρμονισμένο στο πνεύμα των ημερών. Χριστουγεννάτικη δηλαδή (ή Πρωτοχρονιάτικη, όπως προτιμάτε) ευχή. Δεν μπόρεσε ο «Χάτζη» να βρει πρόταση με την προοπτική του να μην ανανεώσει μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, το περασμένο καλοκαίρι, θα το κάνει τώρα, έχοντας συμβόλαιο (και συμφωνημένο, στο «μιλητό», ποσό αποδέσμευσης μεταξύ του ίδιου και του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού) και χωρίς – κακά τα ψέματα – να έχει ξεχωρίσει στη φετινή σεζόν;

Ούτε κατά διάνοια. Ευφάνταστοι συνεπώς οι διακινητές των συγκεκριμένων σεναρίων, το συγκεκριμένο είναι κάτι που δεδομένα δεν γίνεται να απασχολήσει τον Ρόκα, ο οποίος προφανώς έχει… υπαρκτά θέματα να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει και όχι ονειροπολήσεις, απ’ όπου και αν αυτές προκύπτουν και συντηρούνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το πήρε απόφαση ο Αλαφούζος! Αυτό θα κάνει στην ΠΑΕ τον Γενάρη - Θα... φουντάρουν οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags