Facebook Pixel Μιχάλης Μπακάκης - ΑΕΚ: Δηλώσεις στην κάμερα της Nova παραχώρησε ο μπακ της Ένωσης!
| 2020-01-04 15:52:00

Αποκάλυψη Μπακάκη για Καρέρα - Αυτό δεν θέλει να συμβαίνει στην ΑΕΚ ο Ιταλός!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπακάκη για Καρέρα - Αυτό δεν θέλει να συμβαίνει στην ΑΕΚ ο Ιταλός!

Ο Έλληνας άσος μίλησε για την εμπειρία του.

Μιχάλης Μπακάκης - ΑΕΚ: Δηλώσεις στην κάμερα της Nova παραχώρησε ο μπακ της Ένωσης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακάκη:

Για τη δουλειά στη διακοπή: «Ήταν μια σημαντική περίοδος για την ομάδα. Δουλέψαμε πάνω σε αρκετά ακόμα που ευελπιστούμε θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ πάντα θέλει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε κάποια πράγματα και στην άμυνα, ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες όμως για αυτό και θέλουμε να εστιάσουμε εκεί».

Για τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα: «Είναι ένα προπονητής που δίνει μεγάλο βάρος στην πειθαρχία. Θέλει όλοι να τρέχουμε στον αγωνιστικό χώρο και να δίνουμε τη ψυχή μας. Δεν θέλει αβίαστα λάθη. Και κάποια ακόμα που αν τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα χαροποιεί τον κόσμο μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται: «Στη διακοπή δουλέψαμε πολύ τη φυσική κατάσταση. Όλοι μπορούμε να αντέξουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να δώσουν λύσεις. Σίγουρα είναι απαιτητικός μήνας, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Με τον Μάκη Χάβο, ο Παναιτωλικός έχει δουλέψει πολύ στην τακτική. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας, να νικήσουμε και μετά να κοιτάξουμε το Κύπελλο που είναι ένας από τους στόχους μας».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Σίγουρα είναι βασικός μας στόχος το Κύπελλο γιατί έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κατακτήσουμε, αλλά την ίδια στιγμή θέλουμε να είμαστε και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη κορυφή εν όψει των πλέι οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags