Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελάθηκε ο Ρόουζ με την ατμόσφαιρα στο "Βικελίδης" - Ευχαρίστησε τον κόσμο και του αφιέρωσε τη νίκη!
| 2020-01-04 23:30:00

Τρελάθηκε ο Ρόουζ με την ατμόσφαιρα στο "Βικελίδης" - Ευχαρίστησε τον κόσμο και του αφιέρωσε τη νίκη!

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Ρόουζ με την ατμόσφαιρα στο "Βικελίδης" - Ευχαρίστησε τον κόσμο και του αφιέρωσε τη νίκη!

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Άρη.

Άρης: Ο Λίντσει Ρόουζ μίλησε στην μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε:
 
Για το ντέρμπι και τη νίκη, το γκολ του και το που το αφιερώνει και την θέση του δεξιού μπακ: Παίξαμε σαν Άρης. Ήταν μία φοβερή εμπειρία για μένα. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Το γήπεδο ήταν τρομερό. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Αυτήν την ατμόσφαιρα. Ευχαριστώ τον κόσμο.
 
Αξίζαμε να νικήσουμε. Ήταν μία τέλεια βραδιά για εμάς. Αξίζαμε να κερδίσουμε στα δύο από τα τρία ντέρμπι που παίξαμε. Εγώ ναι έπαιξα δεξιός μπακ. Δεν είναι η θέση μου και δυσκολεύτηκα. Όμως ο προπονητής μου με χρειάστηκε εκεί. Αφιερώνω το γκολ και τη νίκη στον κόσμο του Άρη και την οικογένειά μου. Έχω παίξει τρία ματς δεξιός μπακ και είχαμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Τελικά ο κόουτς μάλλον έχει δίκιο για την θέση μου. Η Θεσσαλονίκη επίσης είναι βαμμένη στα χρώματα του Άρη. Βάφτηκε στα χρώματα του Άρη. Γενικά τα πάμε πιο καλά στα ντέρμπι. Είμαστε μεγάλη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags