Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτο: Αυτόν "τελειώνει" μετά την τεσσάρα - Επιστρέφει ο... τελειωμένος!
| 2020-01-06 17:35:00

Απίστευτο: Αυτόν "καθαρίζει" ο ΠΑΟΚ μετά την τεσσάρα - Επιστρέφει ο... τελειωμένος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτο: Αυτόν "καθαρίζει" ο ΠΑΟΚ μετά την τεσσάρα - Επιστρέφει ο... τελειωμένος!

"Χαμός" στην Τούμπα. Απόφαση-φωτιά από Φερέιρα.

To ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, δουλεύει και κινείται με μυστήριους τρόπους και κανείς δεν μπορεί να τους προδικάσει. Το ντέρμπι με τον Αρη στην Τούμπα, στον Α’ γύρο σηματοδότησε το τέλος της παρουσίας του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Εκτοτε, την εστία υπερασπίζεται ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον διεθνή Ελληνα να παραμένει στο μάτι του κυκλώνα.

Πλέον για τις εκτός γηπέδων επιδόσεις του και φυσικά για τη σεναριολογία που αναπτύχθηκε (και ποτέ δεν διαψεύστηκε) και ήθελε τον Δικέφαλο να προσπαθεί να τον «ξεφορτωθεί», προτείνοντας του τα… πάντα προκειμένου να δεχτεί να αποχωρήσει από το ρόστερ. Ο «Πάσχα» το σκέφτηκε, ψάχτηκε, εν τέλει όμως προτίμησε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, έστω και χολωμένος από το γεγονός πως από εκεί που ήταν ο αδιαμφισβήτητος Νο1 τερματοφύλακας, βρέθηκε παραγκωνισμένος και – ουσιαστικά – να ωθείται προς την έξοδο.

Τα δεδομένα όμως αλλάζουν και πάλι, ξανά κόντρα στον Αρη. Η απόδοση του Σέρβου τερματοφύλακα στο σαββατιάτικο ντέρμπι, τον θέτει – και εύκολα – εκτός ενδεκάδας. Η ευθύνη του στα δύο από τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ προφανής και όπως φαίνεται κιόλας από τις αντιδράσεις (είτε αυτές αφορούν ανθρώπους της ομάδας είτε τα media είτε διοικητικούς) ασυγχώρητη κιόλας.

Στα… μανταλάκια κρεμάστηκε ο Ζίβκοβιτς και έτσι πλέον, έπαθε… Πασχαλάκη! Και προφανώς, ο Ελληνας τερματοφύλακας πλέον, από εξοβελισμένος, γίνεται απαραίτητος. Επιστρέφει στην ενδεκάδα, μετά από 3,5 μήνες και είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα η προσέγγιση του συλλόγου απέναντι στους δύο τερματοφύλακες του, οι οποίοι πέρασαν ουσιαστικά από τα ίδια «λούκια» πριν καν τελειώσει η σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με Φερέιρα - "Τρίζει" η καρέκλα του - Όλο το ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags