Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένωσε τους οπαδούς ο Βούλγαρος που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη – Τιμωρία των ενόχων απαιτεί η Μπότεφ
| 2020-01-08 22:30:00

Ένωσε τους οπαδούς ο Βούλγαρος που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη – Τιμωρία των ενόχων απαιτεί η Μπότεφ

Sportdog Team
Ένωσε τους οπαδούς ο Βούλγαρος που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη – Τιμωρία των ενόχων απαιτεί η Μπότεφ

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του 28χρονου.

Μείζον θέμα έχει αναδειχθεί στη Βουλγαρία ο θάνατος του 28χρονου οπαδού της Μπότεφ Πλόβντιβ που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η κηδεία του Τόσκο Μποζατζίσκι έγινε την Τετάρτη και όπως προκύπτει από ρεπορτάζ που φιλοξενούν βουλγαιρκά ΜΜΕ, η Μπότεφ ειναι αποφασισμένη να στείλει επιστολές σε FIFA, UEFA και ελληνική κυβέρνηση για να υπάρξουν οι σκληρότερες ποινές για τους υπεύθυνους της ανθρωποκτονίας.

Η βουλγαρική ομάδα εκφράζει την αγανάκτησή της για την τραγωδία και απαιτεί να γίνει η κατάλληλη έρευνα για να βρεθούν οι δράστες που προκάλεσαν τον θάνατο του άτυχου 28χρονου οπαδού. Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η Μπότεφ θέλει να κυνηγήσει την υπόθεση, προκειμένου να επέλθει η δικαίωση του νεκρού.

Σημειωτέον, ότι η κηδεία του αδικοχαμένου οπαδού ένωσε τους οπαδούς στη Βουλγαρία. Πάνω από 1000 άνθρωποι βρέθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία, όπου οπαδοί όχι μόνο της Μπότεφ αλλά και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπερόε συνόδεψαν τον άτυχο Τόσκο στην τελευταία του κατοικία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags