Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκαναν τρελή γκάφα - Τους "στέλνει" ο Μαρινάκης - Θα γίνει το καλοκαίρι - Πάνω από 12 "χαρτιά"
| 2020-01-10 22:30:00

Έκαναν τρελή γκάφα - Τους "στέλνει" ο Μαρινάκης - Θα γίνει το καλοκαίρι - Πάνω από 12 "χαρτιά"

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκαναν τρελή γκάφα - Τους "στέλνει" ο Μαρινάκης - Θα γίνει το καλοκαίρι - Πάνω από 12 "χαρτιά"

Αυτή είναι η αλήθεια. Έγινε κρούση. Προς το παρόν... χυλόπιτα.

Δεν έχει ξαναγίνει. Αλλά δείχνει νοοτροπία. Πριν τις γιορτές, ο Λεονάρντο Κούτρης είχε φιλοξενηθεί πρωτοσέλιδα στην ιταλική Tuttosport θεωρούμενος ως ο μεγάλος στόχος της Νάπολι για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής της. Αρκετό φυσικά να πυροδοτήσει φημολογία επί εβδομάδες, δηλώσεις, σενάρια επί σεναρίων και φυσικά την αναμενόμενη έκπληξη για το πώς οι «παρτενοπέι» μπορεί να ενδιαφέρονται για έναν παίκτη ο οποίος φέτος δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Χτες λοιπόν, η ίδια η ιταλική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της αναγνώρισε λάθος! «Γνωρίζαμε πως η Νάπολι θέλει τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, θεωρήσαμε πως αυτός είναι ο Κούτρης. Συγγνώμη, λάθος. Τον Τσιμίκα θέλει η Νάπολι». Αυτό – σε ελεύθερη μετάφραση ήταν το πλαίσιο του ρεπορτάζ της Tuttosport που όσο και αν είναι φοβερό ως προς την γκέλα που έκανε η συγκεκριμένη εφημερίδα, δείχνει αν μη τι άλλο θάρρος. Και το κυριότερο; Αποκαθιστά την… τάξη.

Το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα είναι δεδομένο και ισχύει. Το γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, το γνωρίζει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πως οι Ναπολιτάνοι τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους για τη διάδοχη κατάσταση στο αριστερό άκρο της άμυνας τους. Εξ αυτού μάλιστα του ενδιαφέροντος είχε γίνει η πρώτη ερώτηση στον Ολυμπιακό αναφορικά με το τι πόσο θα ήταν διατεθειμένοι οι «ερυθρόλευκοι» να συζητήσουν την παραχώρηση του.

+12 εκατ. ευρώ η σχετική απάντηση, αξιώσεις που τώρα, τον Ιανουάριο, η Νάπολι δεν θέλει να καλύψει, το θέμα όμως του Τσιμίκα και του ενδιαφέροντος των «παρτενοπέι» είναι ανοικτό, με το συγκεκριμένο ποσό, εν όψει καλοκαιριού. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για να κάνουμε το ρεζουμέ. Η Tuttosport το… έπιασε πλέον σωστά, η Νάπολι θέλει τον Τσιμίκα, τον έχει ψηλά στη λίστα της, η πλευρά του ποδοσφαιριστή γνωρίζει το ενδιαφέρον της, όπως και γνωρίζει πως στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό, αλλά το ότι μπορεί να γίνει (αν και εφόσον) θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο deal 20 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - "Ρουκέτα" για Μαρτίνς, θυμίζει... Μήτρογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags