Facebook Pixel Τα δεδομένα για Τσιμίκα και Νάπολι
| 2020-01-11 10:32:00

"Καψούρα" Γκατούζο με Έλληνα του Ολυμπιακού - Σκάει +15.000.000 και... τρελαίνει τον Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καψούρα" Γκατούζο με Έλληνα του Ολυμπιακού - Σκάει +15.000.000 και... τρελαίνει τον Μαρινάκη!

Χοντρό παζάρι για βασικό στο λιμάνι. Παίζει άμεση αποχώρηση.

Από χτες σας ενημερώσαμε για το τι τρέχει με τον Κωσταντίνο Τσιμίκα και τη Νάπολι και την… παρανόηση των ιταλικών media, τη διόρθωση τους για την εσφαλμένη ενημέρωση πως οι «παρτενοπέι» θέλουν τον Κούτρη (αντί του «Τσίμι») και τη διόρθωση που πυροδότησε τον κύκλο της φημολογίας αναφορικά με πρόταση των Ναπολιτάνων.

Τα δεδομένα στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ως εξής: η πλευρά Τσιμίκα γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Νάπολι τουλάχιστον από τα μέσα Νοεμβρίου. Τότε, ρώτησε τον Ολυμπιακό για το ποσό που είναι διατεθειμένος να συζητήσει σε ενδεχόμενο παραχώρησης του τον Ιανουάριο. Η απόκριση των «ερυθρόλευκων» ήταν 12 εκατ. ευρώ.

Μεταφέρθηκε στη Νάπολι, η οποία όμως παρέπεμψε το θέμα στο καλοκαίρι, αφού τέτοιο μπάτζετ, εκείνη την στιγμή, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν ήταν διαθέσιμο για την αγορά αριστερού μπακ. Η έλευση όμως του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του «Σαν Πάολο» άλλαξε και προτεραιότητες και δεδομένα.

Ο «Ρίνο» γνώριζε πολύ καλά τον Τσιμίκα και μόλις πληροφορήθηκε πως έχει περάσει τα απαιτούμενα στάδια του scouting, ζήτησε να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτηση του. Η Νάπολι, μέσω του ατζέντη του «Τσίμι» ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως διαθέτει 10 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός, επιμένοντας στο ότι ο παίκτης δεν πωλείται τώρα, αφού δεν θέλει να χάσει έναν βασικότατο παίκτη την ώρα που παλεύει για τον τίτλο.

Αφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το καλοκαίρι, ζητώντας ακόμη και μια διαπραγμάτευση από τώρα για τότε. Η Νάπολι όμως, πλέον, «καίγεται» για αριστερό μπακ (είπαμε, άλλαξαν οι προτεραιότητες με τον Γκατούζο) και επιμένοντας – χωρίς να έχει καταθέσει πρόταση, απλώς γνωστοποιώντας την πρόθεση της για προσφορά 10 εκατ. ευρώ – απέσπασε από τον Ολυμπιακό ότι η τιμολόγηση του Τσιμίκα φτάνει στα +15 εκατ. ευρώ.

Ποσό μεγάλο, που ξεπερνάει τη δεδομένη στιγμή τις προθέσεις του ιταλικού συλλόγου, είναι όμως τέτοια η «κάψα» του Γκατούζο για τον Τσιμίκα που δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα η υπέρβαση. Σενάριο που πάντως δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και, επιπρόσθετα, δεν είναι και σίγουρο πως ακόμη και αν φτάσει μια τέτοια πρόταση στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» θα συναινέσουν τελικά στην άμεση παραχώρηση του Τσιμίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο deal 20 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - "Ρουκέτα" για Μαρτίνς, θυμίζει... Μήτρογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags