Facebook Pixel Τι ισχύει με Καμαρά, Λιόν και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
| 2020-01-11 15:54:00

Άγριο "ξύλο" για Καμαρά - "Χυλόπιτα" από Μαρινάκη - Εκεί θα τον στείλει - Τεράστια ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Άγριο "ξύλο" για Καμαρά - "Χυλόπιτα" από Μαρινάκη - Εκεί θα τον στείλει - Τεράστια ομάδα!

Ποιοι έκαναν πίσω. Χρυσάφι στο τραπέζι. Μετράει μέρες...

Πέραν του Τσιμίκα, πολύς «τζόγος» γίνεται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τον Μαντί Καμαρά και το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει ο Αφρικανός μέσος από ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό που μπορεί να αποκαλύψει πλέον ο sportdog είναι πως από την σχετική λίστα των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να αφαιρεθεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η αγγλική ομάδα όντως προσέγγισε τον Ολυμπιακό προ μερικών εβδομάδων, ενημερώνοντας επισήμως για το ενδιαφέρον της, αλλά και για τις δυνατότητες που έχει ως προς το ύψος που είναι διατεθειμένη να φτάσει. Το ποσό δεν ξεπερνούσε τα 8 εκατ. ευρώ, με διάφορα εναλλακτικά σενάρια να πέφτουν στο τραπέζι, όλα όμως, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σαφώς πιο δεκτικοί σε σχέση με τα όσα διαρρέουν, δεν βρήκαν ανταπόκριση από τον Ολυμπιακό.

Οι «λεπίδες» είχαν αρκετά ψηλά στη λίστα του τον Καμαρά, τα… κουκιά όμως δεν τους βγαίνουν, αφού θέλουν να κάνουν δύο προσθήκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και το συνολικά διαθέσιμο μπάτζετ τους ουσιαστικά δεν φτάνει ούτε καν για να «συγκινήσει» τον Ολυμπιακό, μόνο λοιπόν για τη μία από τις δύο προσθήκες που θέλουν.

Μέχρι νεοτέρας λοιπόν (ή μέχρι να αλλάξει κάτι συγκλονιστικό στο μπάτζετ των «λεπίδων»), η Σέφιλντ θα πρέπει να θεωρείται εκτός κούρσας για τον Καμαρά, σε αντίθεση με τη Λιόν, η οποία ολοένα και κερδίζει έδαφος. Οι «λιονέ» παραδοσιακά δραστηριοποιούνται στο παζάρι, ψάχνουν μέσο με τα χαρακτηριστικά του άσου του Ολυμπιακού, έχουν (πάντα) χρήματα διαθέσιμα και ο Καμαρά βρίσκεται μεταξύ των 2-3 επιλογών τους για ενίσχυση στο κέντρο.

Αντίθετα με τους «λιονέ», η προοπτική της Μαρσέιγ είναι σχεδόν απίθανη για τον Καμαρά. Οι Φωκαείς, παρότι κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στο σαμπιονά, εξακολουθούν να βρίσκονται σε αυστηρότατο πλαίσιο από το Financial Fair Play και δεν μπορούν να κάνουν αγορές αν δεν εξασφαλίσουν μέσω πωλήσεων ισόποσα χρήματα. Συνεπώς, με την ομάδα του Αντρε Βίλας – Μπόας να είναι 2η στο πρωτάθλημα, πωλήσεις τη δεδομένη στιγμή αποκλείονται, άρα και χρήματα για να γίνουν στη συνέχεια αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" τελείως ο Μαρινάκης - Φέρνει παικταρά από την Μπάγερν - Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags