Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κλαίνε" στον Παναθηναϊκό - Χάνουν Βαγιαννίδη - Πού θα πάει - To φυσάνε και δεν κρυώνει...
| 2020-01-11 20:14:00

"Κλαίνε" στον Παναθηναϊκό - Χάνουν Βαγιαννίδη - Πού θα πάει - To φυσάνε και δεν κρυώνει...

του Νίκου Στεργίου
"Κλαίνε" στον Παναθηναϊκό - Χάνουν Βαγιαννίδη - Πού θα πάει - To φυσάνε και δεν κρυώνει...

Απρόσμενη εξέλιξη και ανατροπή. Τι έγινε με τον νέο Σεϊταρίδη;

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αυτή τη στιγμή στην Ακαδημία του ο Παναθηναϊκός είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης, που το όνομά του βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Οι Πράσινοι προσπαθούν να τον "δέσουν" στην ομάδα, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακούγονται πολλά σενάρια δεξιά κι αριστερά για το μέλλον του 18χρονου ποδοσφαιριστή.



Πριν μερικούς μήνες οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός φέρονται να ενδιαφέρθηκαν για τον νεαρό δεξιό μπακ του Τριφυλλιού, ενώ νέα σενάρια τον φέρνουν στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης, η οποία μπορεί να τον έχει στα "ραντάρ" της, αλλά ακόμα δεν του έχει καταθέσει κάποια πρόταση.

Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι για τον Βαγιαννίδη δεν σταματούν στις προαναφερόμενες ομάδες, καθώς ο παίκτης βρίσκεται στις λίστες πολλών συλλόγων του εξωτερικού, κάτι που όπως είναι λογικό κάνει δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Στο στρατόπεδο των Πράσινων υπήρχε αρχικά αισιοδοξία ότι θα καταφέρει τελικά να συμφωνήσει με τον νεαρό για την επέκταση του συμβολαίου του, όμως αυτό που προκύπτει είναι πως στην υπόθεσή του υπάρχουν πολλά "σύννεφα" και πως θα υπάρξουν ακόμα πολλά επεισόδια προτού σημειωθεί κάποια οριστική εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα "έσκασε" χοντρά για Ράουτινς - Δεν φαντάζεστε πόσα θα πάρει - Φήμες για το επόμενο... μπαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags