Facebook Pixel ΑΕΛ – Άρης: Δεν βλεπόταν! Κόλλησαν στο μηδέν και... έχασαν έδαφος ΑΕΛ και Άρης
| 2020-01-11 21:30:00

Δεν βλεπόταν! Κόλλησαν στο μηδέν και... έχασαν έδαφος ΑΕΛ και Άρης

Sportdog Team
Δεν βλεπόταν! Κόλλησαν στο μηδέν και... έχασαν έδαφος ΑΕΛ και Άρης

Κάκιστο παιχνίδι και πισωγύρισμα και για τους δύο.

ΑΕΛ – Άρης: Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αποτέλεσμα που άφησε δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες.

Ήταν ένα βαρετό ματς με ελάχιστες φάσεις και αρκετά νεύρα, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο και θα το ξεχάσουμε γρήγορα. Σχετικά με τη βαθμολογία, ο Άρης έχει πλέον 26 βαθμούς και είναι τέταρτος μαζί με την Ξάνθη, ενώ η ΑΕΛ έφτασε τους 23 και είναι έκτη μαζί με τον ΟΦΗ που έχει όμως ματς λιγότερο.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος και οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες ήταν ελάχιστες. Ο Άρης μετά το πρώτο δεκάλεπτο πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει, ενώ η ΑΕΛ χτυπούσε μόνο στην κόντρα. Στο 20’ ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Ουάρντα, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν από απίθανο αυτογκόλ, όταν ο Βέλεθ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω με κεφαλιά και αυτή πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, παρότι στο 43’ ο Άρης είχε μία καλή στιγμή με την κεφαλιά του Δεληζήση μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια, που μπλόκαρε εύκολα ο Κρίστινσον, ενώ η Λάρισα απάντησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με ένα καλό σουτ του Κάτσε που έφυγε άουτ.

Η εικόνα του ματς δεν βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ανέβουν και να κυνηγήσουν το γκολ. Ο Άρης απείλησε στο 59’ με μακρινό σου του Γκάμα, όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Κουέστα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το ωραίο πλασέ του Κάτσε εντός περιοχής.

Όσο η ώρα κυλούσε όμως, οι δύο έδιναν προτεραιότητα στην άμυνά τους και στο πώς θα κρατήσουν το μηδέν. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το παιχνίδι, παρότι είχε νεύρα και δυνατές μονομαχίες, δεν είχε ούτε καλό ρυθμό ούτε θέαμα. Η τελευταία καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε για την ΑΕΛ στο 80’, όταν ο Καρανίκας κινήθηκε ωραία, έκανε και το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε το 0-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags