Facebook Pixel Sportdog.gr | Περήφανος ο Μαρτίνς: "Είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα" - Τι είπε για Λοβέρα και Μπενζιά
| 2020-01-12 21:30:00

Περήφανος ο Μαρτίνς: "Είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα" - Τι είπε για Λοβέρα και Μπενζιά

Sportdog Team
Περήφανος ο Μαρτίνς: "Είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα" - Τι είπε για Λοβέρα και Μπενζιά

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τη μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Λαμίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο πόσο ολοκληρωμένο σύνολο είναι η ομάδα του, καθώς και στο γεγονός πως όταν επιστρέψουν οι απόντες θα είναι ακόμα πιο δυνατό σύνολο.

Πολύ εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί. Είναι στην καλύτερη κατάσταση της η ομάδα αυτή την περίοδο;

«Είναι αλήθεια ότι βρίσκεται σε μία πάρα πολύ καλή στιγμή. Θυμηθείτε την απόδοση του στο παιχνίδι με την Τότεναμ. Από τότε μας έχει αποδείξει ότι είναι σε πολύ καλή φάση. Η νίκη οφείλεται σε ομαδική δουλειά. Κάναμε ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο με πολύ καλά στοιχεία. Δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι που αντιπροσωπεύει την ομάδα μας»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πολλές απουσίες, αλλά βλέπουμε ότι κάνει καλά παιχνίδι και παίρνει σημαντικές νίκες. Που οφείλεται αυτό στο βάθος του ρόστερ ή στη δουλειά που γίνεται. Επίσης υπάρχει κάποιο νέο από τον Μπενζιά;

«Ο Μπενζιά αύριο θα εξεταστεί και θα ξέρουμε. Όλα δείχνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Είναι σημάδια κόπωσης γιατί δεν είναι στον καλύτερο ρυθμό. Όπως ξέρουμε δεν είναι σε καλό ρυθμό και έχει παίξει πολλά παιχνίδια και είναι σημάδι κόπωσης. Αυτό που επιθυμώ είναι όλοι οι απόντες, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Μπρούνο, Τοροσίδης, Σουντανί, Αβραάμ είδαμε σήμερα έλειψε και ο Ομάρ να γυρίσουν γρήγορα και να είναι διαθέσιμοι. Το γεγονός ότι παίρνουμε σημαντικές νίκες οφείλεται όχι μόνο στην ποιότητα, αλλά και στη δέσμευση που έχουν δείξει οι παίκτες. Είναι μία μεγάλη περίοδος που έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο και συνεχίζουμε χωρίς να έχουμε σταματήσει. Τα θετικά αποτελέσματα δείχνουν την ποιότητα του ρόστερ και τη δέσμευση των παικτών για την ομάδα».

Επειδή είναι μεταγραφική περίοδος και ο κόσμος λατρεύει τα σενάρια και πολλά ακούγονται, βλέποντας την ομάδα του έχει ζητήσει ή θα ζητήσει κάτι από τη διοίκηση να αλλάξει στο ρόστερ;

«Πραγματικά δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι η ομάδα μας είναι ολοκληρωμένη. Έχει πολύ ποιότητα και πολλούς παίκτες να βοηθήσουν. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος τους θέλουμε όλους γρήγορα καλά για να μπορέσουμε να είμαστε δυνατοί. Αυτό που θέλω να προσθέσω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη. Έρχονται παίκτες από άλλα πρωταθλήματα που καθυστερούν να προσαρμοστούν σε μία άλλη πραγματικότητα. Είναι δύσκολο να πάρεις παίκτη και να τον προσαρμόσεις στα δεδομένα μας. Αυτό που μας ευχαριστεί είναι να βλέπουμε παίκτες όπως ο Μάξι Λοβέρα που έχει προσαρμοστεί να έχει τόσο καλή απόδοση».

Το σχόλιο σας για τον Ελ Αραμπί και αν ο Φορτούνης θα παίξει την Τετάρτη με την Καλαμάτα.

«Με ένα χατ τρικ προφανώς τα νούμερα του μιλάνε μόνα τους. Αν όλα πάνε καλά και αν όλα πάνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει την Τετάρτη έχουμε σκοπό να του δώσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής όχι να παίξει βασικός. Αν είναι έτοιμος από πλευράς τεχνικής, φυσικής και ψυχολογικής κατάστασης θα του δώσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags