Facebook Pixel Ξέσπασε για την διαιτησία ο Δώνης: "Αδικηθήκαμε με Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"!
| 2020-01-12 22:40:00

Ξέσπασε για την διαιτησία ο Δώνης: "Αδικηθήκαμε με Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Ξέσπασε για την διαιτησία ο Δώνης: "Αδικηθήκαμε με Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"!

Μίλησε για έλλειψη σεβασμού.

Ξεκάθαρες αιχμές για την διαιτησία που έχει εναντίον του ο Παναθηναϊκός άφησε μετά τη νίκη του Τριφυλλιού επί του Πανιωνίου ο Χρήστος Δώνης, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε, αλλά και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Δώνης στη NOVA:

Για το ματς: «Νομίζω ότι μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Συνεχίζουμε και θέλουμε να ανατρέψουμε και το ματς την Τετάρτη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Όταν πετυχαίνεις γκολ και κερδίζει η ομάδα σου είναι ιδανικό. Μπορούσα να βάλω και αλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφερα.Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είδα ότι η φάση θα εξελιχθεί έτσι και γι΄ αυτό πήγα κοντά στην μπάλα».

Για τον πανηγυρισμό του με τον πατέρα του: «Δεν είναι εύκολο αυτό που παιρνάμε και οι δύο. Στο τέλος θα κριθούμε αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε κερδισμένοι. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά παλεύουν. Το μόνο που μας μένει να βελτιώσουμε είναι το γκολ».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να δουλέψουμε μέχρι την Τετάρτη και νομίζω ότι θα περάσουμε.  Αυτές οι εβδομάδες που έρχονται είναι σημαντικές. Πρέπει να κερδίζουμε να προχωράμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Για όσα έλεγαν με τους συμπαίκτες του μετά το ματς με Ολυμπιακό: «Πριν από το ματς με τα Γιάννενα λέγαμε ότι δεν μας συμπεριφέρονται με σεβασμό. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες ίσα. Για να έχουμε καλή διαιτησία δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπλεχτεί η διοίκηση μας. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Βάλαμε το VAR για καλύτερο. Με Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αδικηθήκαμε. Αν είχαν παρθεί σωστές αποφάσεις, μπορεί να ήμασταν τρίτοι».

Για το θέμα της ανανέωσης του: «Είναι λίγο περίεργο γιατί έχω περάσει 10 χρόνια στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο νέο από την ομάδα μου».

Για τον χαμό της Ρενάτας: «Θα ήθελα να ευχηθώ συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags