Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ξέσπασμα Καρέρα για τη φάση του πέναλτι - "Θα έπρεπε να το δει ο διαιτητής"!
| 2020-01-12 23:00:00

Ξέσπασμα Καρέρα για τη φάση του πέναλτι - "Θα έπρεπε να το δει ο διαιτητής"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Καρέρα για τη φάση του πέναλτι - "Θα έπρεπε να το δει ο διαιτητής"!

Τι είπε για το VAR και γιατί ήταν θυμωμένος με την ομάδα του.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα κλήθηκε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι της Τούμπας, για τις οποίες η ΑΕΚ διαμαρτύρεται μετά την ήττα της από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός τεχνικός αρκέστηκε να πει ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να πηγαίνει να "τσεκάρει" ο ίδιος τις κρίσιμες φάσεις στο ριπλέι και όχι να περιμένει ειδοποίηση από τους υπεύθυνους του VAR, ενώ εξέφρασε την άποψη πως υπήρξε επιθετικό φάουλ πριν το πέναλτι του ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Καρέρα παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τη γενικότερη απόδοση της ομάδας του, τόνισε όμως πως ήταν θυμωμένος στο πρώτο ημίχρονο γιατί η ομάδα του έπαιξε με φόβο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας γενικότερα. Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη, δυνατή και ποιοτική ομάδα. Παρόλα αυτά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος για την απόδοση. Δεν ψάχνω για άλλοθι για την ήττα. Για τις φάσεις πιστεύω ότι πρέπει να πηγαίνει ο ίδιος ο διαιτητής της αναμέτρησης να βλέπει τις φάσεις και όχι να παίρνει οδηγίες από το γραφείο».

Ποια είναι τα αίτια της ήττα της ομάδας του σήμερα στην Τούμπα: «Η βασική αιτία είναι τα γκολ. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε και εμείς όχι. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε. Δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μπορούσαμε να πάρουμε κάτι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ εξ αρχής ήταν πιο πίσω από τον ΠΑΟΚ και βγήκε στην επίθεση μετά το γκολ του Βιεϊρίνια: «Όχι δεν ήταν αυτό το πλάνο μας και για αυτό στο πρώτο ημίχρονο ήμουν θυμωμένος με την ομάδα που δεν παίξαμε με την μπάλα στα πόδια όπως θα θέλαμε. Πάντως είναι λογικό όταν παίζεις με μία ποιοτική ομάδα να μην μπορεί να πιέσεις στην μπάλα όσο σε άλλα παιχνίδια».

Για το αν έχει βαθμολογικό κίνητρο η ΑΕΚ στα άλλα παιχνίδι, μιας και έχει μείνει μακριά από την κορυφή: «Είναι πολλά τα παιχνίδια και πολλοί οι πόντοι που έχουμε ακόμα μπροστά μας. Στόχος είναι να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε μέχρι το τέλος».

Για πολλά λάθη του ΠΑΟΚ και αν είναι ικανοποιημένος που οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε αυτό το στατιστικό: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα ειδικά με την μπάλα στα πόδια. Στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους χώρους, ώστε ο ΠΑΟΚ να σηκώσει την μπάλα, αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε σε όλο το παιχνίδι».

Για τις δύο κόκκινες των παικτών της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά: «Μόνο αυτοί που έχουν παίξει ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν ότι στο 90ο λεπτό ένας ποδοσφαιριστής να κάνει κάποιο λάθος. Όποιος παίκτης παίξει 90 λεπτά μπορεί να καταλάβει για ένα λάθος του παίκτη σε μία φάση, σε μία πάσα που μπορεί να τον εκθέσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags