13/01/20 - 21:25

Ατάκες Αυγενάκη και για Βοτανικό-γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν στάθηκε μόνο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Sportdog Team
Ατάκες Αυγενάκη και για Βοτανικό-γήπεδο μπάσκετ της ΑΕΚ!
1.815views 0shares

Αναφορά στα γήπεδα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο μπάσκετ έκανε στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης εκτός από τη Νέα Τούμπα.

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στο έπακρο όλες τις ομάδες, πόσο μάλλον αυτές που πρωταγωνιστούν στον αθλητισμό, να υλοποιήσουν τα κατασκευαστικά τους πλάνα και να διαθέτουν δικά τους σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα» σημείωσε και πρόσθεσε: «Θέλουμε να αγωνιστεί γρήγορα η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλουμε να εκπονήσει άμεσα ο ΠΑΟ το πλάνο του νέου του γηπέδου στον Βοτανικό και στηρίζουμε την προσπάθειά του».

Για το Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο, στο οποίο εδώ και καιρό αναμένονται εργασίες για να γίνει η νέα έδρα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου είπε… «Θέλουμε το Παγκρήτιο Στάδιο να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει σύγχρονες δομές, ώστε να μπορεί να αποτελεί το σπίτι της Εθνικής μας Ομάδας, αλλά και πόλος έλξης ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είμαστε εδώ και είμαστε ανοιχτοί σε όλους, με βάση το διάλογο και με ρεαλιστικά σχέδια να κάνουμε πραγματικότητα τα πλάνα όλων των αθλητικών προσώπων που επιδιώκουν να ανυψώσουν το κύρος του ελληνικού αθλητισμού στον κόσμο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και το κλειστό στα Λιόσια. «Βρισκόμαστε στη φάση της πρώτης ουσιαστικής αξιοποίησης ολυμπιακού ακινήτου και αναφέρομαι στο Κλειστό στα Λιόσια και την ΚΑΕ ΑΕΚ, όπου θα ολοκληρωθεί μάλιστα και με τη συνεργασία των οκτώ Ομοσπονδιών που σήμερα στεγάζονται και χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του σταδίου».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ