Facebook Pixel Sportdog.gr | "Φτιαγμένος για ΑΕΚ ο Σιμάνσκι - Φοβερή ατάκα για την Ένωση και το... Euro
| 2020-01-14 22:27:00

"Φτιαγμένος για ΑΕΚ ο Σιμάνσκι - Φοβερή ατάκα για την Ένωση και το... Euro

Sportdog Team
"Φτιαγμένος για ΑΕΚ ο Σιμάνσκι - Φοβερή ατάκα για την Ένωση και το... Euro

Ενθουσιασμένο για τη μεταγραφή του ο Πωλονός.

ΑΕΚ - Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο Νταμιάν Σιμάνσκι ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας έθεσε ως στόχο την επιστροφή του στην εθνική Πολωνίας ενόψει του Euro 2020 μέσω των εμφανίσεών του με τη φανέλα της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή και τους ανθρώπους του κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου και να δείξω την ποιότητά μου μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω στην ομάδα και να την βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της. Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της. Παρακολούθησα και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Θέλω να πετύχω πράγματα με την ΑΕΚ φέτος και ως μέσος θέλω να δείξω στον κόσμο και στο κλαμπ ότι είμαι ένας καλός παίχτης. Πιστεύω ότι το κλαμπ θα μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω στην Εθνική στο Euro 2020".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags