Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση βόμβα από Γραμμένο - Τι αποκάλυψε για τον τελικό Κυπέλλου
Ποδόσφαιρο
| 2020-01-16 12:22:00

Δήλωση βόμβα από Γραμμένο - Τι αποκάλυψε για τον τελικό Κυπέλλου

Sportdog Team
Δήλωση βόμβα από Γραμμένο - Τι αποκάλυψε για τον τελικό Κυπέλλου

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αποκάλυψε μετά το τέλος της συνάντησης, που είχαν με τον Λευτέρη Αυγενάκη οι πρόεδροι των ΕΠΟ, Super League, ΔΕΑΒ και εκπρόσωπους του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα δειξαχθεί με κόσμο!

Συγκεκριμένα μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε δέχτηκε ερωτήσεις για τον παραπάνω θέμα και σχολίασε: "Μιλάτε για τον τελικό του Κυπέλλου; Προφανώς γι' αυτό είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο, θα γίνει με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλο, είναι ρητή δήλωση".

Έπειτα πρόσθεσε: "Έχουμε ξεφύγει λίγο από την ατζέντα μας, μπορείτε να με βρείτε κάποια άλλη στιγμή και να μου απευθύνεται ότι ερώτημα θέλετε. Όσο και αν στην εποχή μας αν τα αυτονόητα έγιναν ζητούμενα, αυτό είναι αυτονόητο."

Τέλος ανέφερε: "Αυτό που διαπιστώνει κανείς σήμερα είναι η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ένα νομικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των λεσχών. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη κάθισαν στο τραπέζι σε μία πρώτη προσέγγιση όλων των θεμάτων. Δεν έχει υπάρξει οριστικό τέλος σε αυτό το διάλογο, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η λογική και η κατεύθυνση είναι να εκσυγχρονιστεί όλο αυτό το σύστημα για τις λέσχες των φιλάθλων, 2-3 νομοθετήματα διάσπαρτα. Έχει και άλλα ζητήματα, περισσότερο νομοτεχνικά. Το ζητούμενο είναι αυτό το νομικό πλαίσιο που θα νομοθετηθεί να μπορεί να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Σήμερα, μεγάλο μέρος του νομοθετήματος αυτού δεν έχει εφαρμοστεί"."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags