Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Απίστευτη αποθέωση Φραντζέσκου για Λάμπρου: "Θα τρελάνει τον κόσμο - Αυτά που κάνει δεν θα τα δείτε ξανά"!
| 2020-01-16 22:10:00

Απίστευτη αποθέωση για Λάμπρου: "Θα τρελάνει τον κόσμο - Αυτά που κάνει δεν θα τα δείτε ξανά"!

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση για Λάμπρου: "Θα τρελάνει τον κόσμο - Αυτά που κάνει δεν θα τα δείτε ξανά"!

Τρομερές ατάκες για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι το πρόσωπο των ημερών στον Δικέφαλο μετά τη σπουδαία εμφάνισή του και το υπέροχο γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Κώστας Φραντζέσκος, που είχε προπονήσει τον Λάμπρου στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα άσου μιλώντας στο Metropolis 95,5.

Ο Φραντζέσκος αποθέωσε τον Λάμπρου, προβλέποντας ότι θα... τρελάνει κόσμο στον Δικέφαλο, εξαίροντας την έφεση που έχει στην ντίμπλα και αποκαλώντας τον "διαμάντι".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του Λάμπρου: «Χαίρεσαι όταν βλέπεις παιδιά που έχουν περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού να προοδεύουν. Δεν έχετε δει ακόμη πράγματα, θα δώσει καλύτερα. Πρέπει να τους δώσουν ευκαιρίες. Θα κάνει τον κόσμο να τρελαθεί. Ο Λάζαρος και δύο να βρει μπροστά του δεν έχει θέμα. Το κυριότερο είναι να του δοθούν οι ευκαιρίες και να έχει ρυθμό. Αυτά που θα κάνει ο Λάζαρος δύσκολα θα τα δείτε ξανά. Και τον χαρακτήρα έχει και το χάρισμα με την μπάλα στα πόδια που δεν το έχουν άλλοι παίκτες».

Τη θέση που αγωνίζεται: «Όπου τον βάλεις από τη μέση και μπροστά θα αποδώσει. Όσο πιο κοντά στο σέντερ φορ τόσο το καλύτερο».

Εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Ο κάθε προπονητής κρίνει τον παίκτη διαφορετικά. Εάν ένας παίκτης σκοράρει, βγάζει ασίστ και περνάει τον αντίπαλο για πλάκα ας μη μαρκάρει. Εγώ έτσι το βλέπω».

Τον Λάμπρου: «Την πρώτη φορά που ήρθε στον ΠΑΟΚ είπα ότι είναι ένα διαμάντι. Πήγε στο εξωτερικό και γύρισε πιο ώριμος. Πλέον ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει στη βιτρίνα και να καρπωθεί από αυτόν η ομάδα».

Τη μάχη του τίτλου και τη μονομαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Ανάμεσα στις δύο ομάδες θα κριθεί ο τίτλος και στις λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags