Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιανναούλης: Δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ρόμα!
| 2020-01-17 10:15:00

"Τρελό" παραμύθι για ΠΑΟΚ! Είναι μανατζεριά - Κανένα ενδιαφέρον - Επιστρέφει Τούμπα ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρελό" παραμύθι για ΠΑΟΚ! Είναι μανατζεριά - Κανένα ενδιαφέρον - Επιστρέφει Τούμπα ο...

Εκείνος που δεν φεύγει, κι ο άλλος που μπορεί να έρθει!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιανναούλης: Ότι έχουν πέραση οι Ελληνες αριστεροί μπακ, είναι προφανές. Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι σταθερό και αμείωτο – και πιθανότατα στο τελευταίο του στάδιο – ενώ φυσικά, από κοντά βρίσκεται και ο έτερος διεθνής με την γαλανόλευκη, Δημήτρης Γιαννούλης. Χτεσινά δημοσιεύματα από την Ιταλία έβαλαν στο παιχνίδι των ενδιαφερόμενων για τον μπακ του ΠΑΟΚ και τη Ρόμα.

Δεδομένο πως οι «τζιαλορόσι» έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ. Αλλά κάπου εκεί τελειώνει και το ενδιαφέρον τους ή η εμπλοκή τους με τον Γιαννούλη. Όχι λόγω μπάτζετ, που όπως γράφτηκε είναι περιορισμένο – φτάνει και περισσεύει για να αποκτηθεί ο μπακ των πρωταθλητών – αλλά κυρίως γιατί στη λίστα τους είναι (πολύ) ψηλότερα άλλες περιπτώσεις ακραίων αμυντικών και όχι ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Για τον 24χρονο άσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει η αναμενόμενη μεταγραφική δραστηριότητα. Στον ΠΑΟΚ όμως, ανεξαρτήτως τι διαρρέεται, την περιμένουν στο τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, από… σεσημασμένους ενδιαφερόμενους για τον Γιαννούλη, οι οποίοι γνωρίζοντας και την ανάγκη του ΠΑΟΚ να πουλήσει εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν με το Financial Fair Play, περιμένουν το τέλος του Ιανουαρίου για να κάνουν την κίνηση τους.

Η Ρόμα δεν είναι μεταξύ αυτών των ομάδων, με πηγές του «δικεφάλου» να ξεκαθαρίζουν πως η όλη ιστορία που αναδείχτηκε χτες στον ιταλικό Τύπο δεν είναι τίποτα περισσότερο από την – κοινώς λεγόμενη – μανατζεριά.  Το ότι είναι πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Γιαννούλη προκύπτει και από την εντατικοποίηση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Κώστα Σταφυλλίδη, τον οποίο και πρεσάρουν έντονα τις τελευταίες μέρες άνθρωποι των πρωταθλητών προκειμένου, ουσιαστικά, να το πάρει πάνω του και να πιέσει καταστάσεις στη Χόφενχαϊμ (όπου πρακτικά δεν υπολογίζεται) για να επιστρέψει στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το άρθρο 9 που... καίει ΠΑΟΚ και Ξάνθη - Ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags