Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε:
| 2020-01-17 11:25:00

Μένει στον Ολυμπιακό! Αυτός "κόβει" τη μεγάλη μεταγραφή του Ποντένσε - 23 εκατ. στον "αέρα"

του Παναγιώτη Νικολάου
Μένει στον Ολυμπιακό! Αυτός "κόβει" τη μεγάλη μεταγραφή του Ποντένσε - 23 εκατ. στον "αέρα"

Δεν είναι μόνο η Νάπολι που ενδιαφέρεται.

Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Μαζί με τον βασιλικό, λένε, πως  ποτίζεται και η… γλάστρα. Σε καμία περίπτωση στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν είναι βασιλικός ο Τσιμίκας και γλάστρα ο Ποντένσε, αλλά η πρόσφατη σεναριολογία που θέλει τη Νάπολι να εξετάζει, μαζί με τον διεθνή αριστερό μπακ και τον Πορτογάλο εξτρέμ του Ολυμπιακού, ουσιαστικά δικαιολογεί την εν λόγω παρομοίωση.

Οι Ιταλοί το τελευταίο τριήμερο έχουν αναδείξει πως οι «παρτενοπέι» έχουν δεχτεί την πρόταση του ατζέντη του Ποντένσε, Ζόρζε Μέντες για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ και φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν ένα ποσό της τάξης των 25 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως από πουθενά δεν επιβεβαιώνονται τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ.

Η Νάπολι κατ’ αρχάς, δεν έχει το απαιτούμενο μπάτζετ για να χρηματοδοτήσει τη δεδομένη στιγμή μια κίνηση αγοράς για τον Ποντένσε, ειδικά με το συγκεκριμένο ποσό. Τα… τελευταία διαθέσιμα του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, οι «παρτενοπέι» τα προσφέρουν για να αποκτήσουν τον Τσιμίκα, σε μια θέση που έτσι κι αλλιώς έχουν σαφώς μεγαλύτερη ανάγκη.

Επιπρόσθετα, και από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει η παραμικρή ενόχληση, ερώτηση, οτιδήποτε τέλος πάντων που σχετίζεται με τον Ποντένσε από τους ανθρώπους της Νάπολι σε όλο αυτό το διάστημα που οι δύο πλευρές είναι σε καθημερινή σχεδόν επαφή για το θέμα του Τσιμίκα. Το μόνο που επιβεβαιώνεται (και διαρρέεται) από τους «ερυθρόλευκους» είναι πως για τον Ποντένσε υπάρχει κρούση  από ομάδα της Πρέμιερσιπ, η οποία φέρεται να βάζει στο τραπέζι 23 εκατ. ευρώ για τον Ιβηρα εξτρέμ, χωρίς όμως κάτι περισσότερο. 

Ούτε αποκάλυψη της ταυτότητας της ενδιαφερόμενης ομάδας,  ούτε καν πως αυτή η κρούση έχει μετουσιωθεί σε πρόταση. Σε κάθε περίπτωση, όπως εκτιμάται, αν και εφόσον παραχωρηθεί τελικά ο Τσιμίκας (κάτι που εξακολουθεί να είναι 50-50),  δύσκολα ο Ολυμπιακός, ακόμη και σε μια τέτοια, τρελή πρόταση (που αποτελεί ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου) θα συναινέσει σε παραχώρηση και δεύτερου βασικού του στελέχους μεσούσης της σεζόν. Και προς αυτό, είναι δεδομένη η αγαστή συνεργασία με τον μάνατζερ του Ντάνιελ Ποντένσε, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πρακτικά κοινά συμφέροντα αναφορικά και με την αξιοποίηση του Πορτογάλου άσου,  αλλά και το χρονοδιάγραμμα της πώλησης του. Οποτεδήποτε αυτή πραγματοποιηθεί κοινώς, θα είναι συναποφασισμένη και σε timing ευνοϊκό για όλες τις πλευρές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Απόψε κλείνει η μεταγραφάρα στο Λιμάνι - Το ΤΡΕΛΟ ποσό που έπεσε στο τραπέζι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags