Facebook Pixel Ράφα Σοάρες – ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο... εκλεκτός του ΠΑΟΚ για αριστερό μπακ – Τι συμβαίνει με Γιαννούλη
| 2020-01-18 00:04:00

Αυτός είναι ο... εκλεκτός του ΠΑΟΚ για αριστερό μπακ – Τι συμβαίνει με Γιαννούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο... εκλεκτός του ΠΑΟΚ για αριστερό μπακ – Τι συμβαίνει με Γιαννούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον κλείνει με... ντρίμπλα στο FFP ο Δικέφαλος.

Ράφα Σοάρες – ΠΑΟΚ: Πολύ κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τον Γενάρη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και αυτή θα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο... εκλεκτός του Αμπέλ Φερέιρα για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Ράφα Σοάρες της Γκιμαράες, με την οποία ο Δικέφαλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο 24χρονός αριστερός μπακ θεωρείται ιδιαίτερα τεχνίτης μπακ και μετράει 15 συμμετοχές με δυο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο, με την οποία όμως δεν έγραψε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα. Μέχρι το καλοκαίρι του 2018, οπότε βρέθηκε στην Γκιμαράες, πέρασε από τις Πορτιμονέσε, Φούλαμ, Κοΐμπρα και Ρίο Άβε, Στην Γκιμαράες έχει γράψει συνολικά 46 συμμετοχές με 7 ασίστ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο Ράφα Σοάρες θα αποκτηθεί με δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, μιας και αυτός είναι ο τρόπος που μπορούνε να κινηθούν στον ΠΑΟΚ με δεδομένο το θέμα με το FFP. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον παίκτη να έρχεται στη Θεσσαλονίκη άμεσα, ενώ σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση έρχεται για να δώσει... ανάσες στον Δημήτρη Γιαννούλη και όχι να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση μεταγραφής του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags