Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός Βαλμπουενά - Τι είπε για την επιστροφή Φορτούνη - "Αξίζει να βρεθεί πιο ψηλά ο Τσιμίκας"
| 2020-01-18 22:19:00

Τρομερός Βαλμπουενά - Τι είπε για την επιστροφή Φορτούνη - "Αξίζει να βρεθεί πιο ψηλά ο Τσιμίκας"

Sportdog Team
Τρομερός Βαλμπουενά - Τι είπε για την επιστροφή Φορτούνη - "Αξίζει να βρεθεί πιο ψηλά ο Τσιμίκας"

Όλα όσα δήλωσε ο Γάλλος άσος των Ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη αύριο και σχολίασε τόσο την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη όσο και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον Κώστα Τσιμίκα και τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Έλληνα άσου, σχολιάζοντας πως του αξίζει να βρεθεί κάπου πιο ψηλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Νοva:

Για την σεζόν του στον Ολυμπιακό: Ελπίζω να είναι η εμπειρία μου που κάνει την διαφορά. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν με απασχολούν τα νούμερα και ούτε η στατιστική και η ομάδα με βοηθάει πολύ. Δεν κοιτάζω τους αριθμούς.

Για την επιστροφή των Φορτούνη & ΧριστοδουλόπουλουΕίναι καλό που επέστρεψαν. Όλοι θα μας βοηθήσουν και υπάρχει ανταγωνισμός: είναι σημαντικό όλοι να είναι υγιείς και να συνδράμουν. Όλοι θέλουμε να εκπληρώσουμε τον κοινό μας στόχο: την κατάκτηση του πρωταθλήματος.



Για την συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί: Αυτές τις φάσεις τις δουλεύουμε στην προπόνηση. Είναι καλό που αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο. Η δουλειά φαίνεται στη λεπτομέρεια και για αυτό έρχονται και τα γκολ.

Για τον αγώνα με τον Άρη: Είναι καλή ομάδα. Μας δυσκόλεψε στην έδρα του. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς νικήσαμε τον Παναθηναϊκό. Τώρα βεβαίως θα έχουμε και την συνδρομή του κόσμου μας. Ο Άρης προ ημερών νίκησε τον ΠΑΟΚ και είναι ποιοτικός αντίπαλος. Στην έδρα μας έχουμε τον πρώτο λόγο.

Για το ρόλο του μετά την επιστροφή του Φορτούνη: Θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο γιατί μετά από τέτοιο τραυματισμό δεν είναι εύκολη η επιστροφή. Είναι ο αρχηγός μας, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ & είναι απαραίτητος για την ομάδα.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: Είναι φίλαθλοι που έχουν μπόλικο πάθος. Το γνώριζα αυτό εξ αρχής. Μας ακολουθούν παντού. Πρόκειται για πολύ μεγάλο σύλλογο, με τεράστια οπαδική βάση.

Για τον Τσιμίκα και τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του: Δεν τον γνώριζα προτού έρθω εδώ. Είναι πολύ καλός σε άμυνα κι επίθεση. Δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να τον κρατήσει. Αξίζει να βρεθεί πιο ψηλά, είναι πολύ ταλαντούχος. Να συνεχίσει να δουλεύει. Πάντα υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Θεωρώ πως έχει ταλέντο και μπορεί να βελτιωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags