Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια νίκη; - Παράπονο από Μαρτίνς μετά την "τεσσάρα" με Άρη
| 2020-01-19 23:32:00

Ποια νίκη; - Παράπονο από Μαρτίνς μετά την "τεσσάρα" με Άρη

Sportdog Team
Ποια νίκη; - Παράπονο από Μαρτίνς μετά την "τεσσάρα" με Άρη

Τί δεν άρεσε στον τεχνικό του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός: Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Άρη, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τα αμυντικά κενά που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως νίκες σαν τη σημερινή με πολλά γκολ (4-2) αρέσουν στους φιλάθλους, αλλά όχι στους προπονητές.

Παράλληλα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την αξία του και εκεί σκοπεύει να παραμείνει μέχρι τέλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα αμυντικά προβλήματα του Ολυμπιακού: «Αυτό συνέβη γιατί δεν υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό και γεμάτο επιθετικές προσπάθειες. Εμείς είχαμε παραπάνω ευκαιρίες. Βγαίνανε γκολ και υπήρχαν λάθη στις άμυνες. Τα λάθη δεν αρέσουν στον προπονητή. Γι' αυτό έγιναν και τα λάθη στην άμυνα. Είναι από τα ματς που αρέσουν στον κόσμο αλλά εμάς δεν μας αρέσουν αυτά τα λάθη».

Για τη συνέχεια με ΟΦΗ και ΑΕΚ: «Πράγματι. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα παίξουμε. Έχουμε λίγες προπονήσεις πριν τα ματς. Από αύριο Δευτέρα θα αρχίσουμε να δουλεύουμε την προετοιμασία με τον ΟΦΗ που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς».

Για τις απώλειες βαθμών πέρυσι από ΟΦΗ και ΑΕΚ: «Δεν έχει νόημα να πούμε τι έγινε πέρυσι. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει φέτος. Με όλη μας την αξία είμαστε πρώτοι και να δούμε πως θα προετοιμάσουμε τα παιχνίδια αυτά και να κερδίσουμε τους βαθμούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags