Facebook Pixel Ράσταβατς: "Διαλέγω Ζίβκοβιτς από Πασχαλάκη - Καλύτερος από Άκπομ και Σφιντέρσκι ο Πρίγιοβιτς"
| 2020-01-20 14:52:00

"Διαλέγω Ζίβκοβιτς από Πασχαλάκη - Καλύτερος από Άκπομ και Σφιντέρσκι ο Πρίγιοβιτς"

Sportdog Team
"Διαλέγω Ζίβκοβιτς από Πασχαλάκη - Καλύτερος από Άκπομ και Σφιντέρσκι ο Πρίγιοβιτς"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι προτιμάει Ζίβκοβιτς αντί Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία πολλή καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ χθες (19/1) αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ και ως ένα σημείο ελέγξαμε το παιχνίδι. Κλείσαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ ως ένα σημείο και νομίζω τα πήγαμε καλά».

Αναφορικά με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς: «Είχαμε μία κουβέντα πριν το παιχνίδι, είναι ένας αρκετά καλός τερματοφύλακας στο τακτικό κομμάτι. Ανάμεσα στον Πασχαλάκη και στον Ζίβκοβιτς εγώ θα διάλεγα τον Ζίβκο. Εχει στοιχεία που μου αρέσουν, έχει καλό παιχνίδι με τα πόδια, εξαιρετική αντίληψη του παιχνιδιού από την πίσω γραμμή.

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας παίκτης γνωστός στην ομάδα καθώς έχει περάσει από αυτή, είναι ένας σκόρερ τον οποίο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, και ο ίδιος θα βρει εδώ ένα οικείο περιβάλλον. Νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον Ακπομ και τον Σφιντέρσκι με το κεφάλι αλλά και στις μικρές αποστάσεις μπροστά από την εστία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags