Facebook Pixel ΑΕΚ: Συνάντηση κορυφής με Μελισσανίδη – Γι’ αυτόν... φουλάρει ο Ίβιτς – Φούντωσαν οι φήμες για πώληση-βόμβα!
| 2020-01-20 17:42:00

Συνάντηση κορυφής με Μελισσανίδη – Γι’ αυτόν... φουλάρει ο Ίβιτς – Φήμες για πώληση-βόμβα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Συνάντηση κορυφής με Μελισσανίδη – Γι’ αυτόν... φουλάρει ο Ίβιτς – Φήμες για πώληση-βόμβα!

Κορυφαίος μάνατζερ βρέθηκε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Η παρουσία αρκετών γνωστών (Λυσάνδρου, Ιβιτς), αλλά και ακόμη περισσότερων… άγνωστων (και ξενόφερτων εμφανώς) προσώπων στο booth του Δημήτρη Μελισσανίδη, για αρκετό διάστημα, μια ώρα πριν τη σέντρα της χτεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την ΑΕΛ ήταν αρκετή για να στρέψει το βλέμμα των παρευρισκόμενων στο Ολυμπιακό Στάδιο εκεί όπου βρίσκονταν ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης με την… παρέα του, προσπαθώντας να εξακριβώσουν την ταυτότητα των προσκεκλημένων του.

Εξακρίβωση… στοιχείων, δεν έχει προκύψει, παρά μόνο φήμες. Κάποιες ισχυρίζονται πως ένας εκ των παρευρισκομένων στο booth ήταν ο Μάρτιν Νταλίν, χωρίς όμως ο Σουηδός να επιβεβαιώνει την παρουσία του. Αλλοι, εκτίμησαν πως στην παρέα των διοικητικών ηγετών της Ενωσης ήταν μάνατζερ από την Ιβηρική, με τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» διαχρονικά έχουν καλές σχέσεις και προβεί σε διάφορα deals. Φυσικά, δεν γίνονταν να λείπει από τη φημολογία ο Τάνκοβιτς, με άλλους να εκτιμούν πως στο booth του ΟΑΚΑ αναγνώρισαν τον μάνατζερ του Σουηδού εξτρέμ, για τον οποίο ο Ιβιτς καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τον «κλείσει» εν όψει καλοκαιριού.



Φυσικά, από την όλη συζήτηση δεν γίνονταν να λείπει και η προοπτική των πωλήσεων, αφού παρότι εξασθενημένη ως προοπτική βάσει των πρόσφατων εξελίξεων,  εν τούτοις παραμένει πάντα στο τραπέζι της ΑΕΚ, ειδικά σε επίπεδο προθέσεων των «κιτρινόμαυρων». Γνωστοί αυτοί που είναι στην πρώτη γραμμή, στην βιτρίνα της Ένωσης (Μπάρκας, Λιβάγια, Μάνταλος), δεν μπορεί όμως να αποκλειστεί – ίσα ίσα… - η πιθανότητα στην όλη συζήτηση να εμπλέκεται και ποδοσφαιριστής της Ενωσης που μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί, δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή σε οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο.

Κρυφό πάντως, δεν πρόκειται να μείνει τίποτα, ειδικά όταν οι συναντήσεις γίνονται σε κοινή θέα. Οπότε, απλώς, περιμένουμε να δούμε τι… ψάρια πιάστηκαν από τις χτεσινές που έγιναν στο booth του ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη στην ΑΕΚ με τον... τελειωμένο – Τεράστια ανατροπή – Στα... κάγκελα ο κόσμος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags