Facebook Pixel Τα δεδομένα για Σοάρες στον ΠΑΟΚ - Πώς εμπλέκεται ο Γιαννούλης
| 2020-01-22 14:30:00

Μπάχαλο με "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Ακραίο σενάριο με πώληση Γιαννούλη και… καραμπόλα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Μπάχαλο με "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ – Ακραίο σενάριο με πώληση Γιαννούλη και… καραμπόλα!

Ποιος έριξε άκυρο στον Δικέφαλο; Φούντωσαν τα σενάρια.

Τις προηγούμενες μέρες επισημάναμε από τον sportdog την καθυστέρηση που παρατηρείται στην υπόθεση του Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ προαναγγέλθηκε ουσιαστικά ως «κλεισμένη» μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ, με δανεισμό και καλοκαιρινή option αγοράς από την Γκιμαράες.

Ως και σήμερα όμως, κάτι που να δικαιολογεί αυτήν την… προαναγγελία δεν έχει παρατηρηθεί. Το αντίθετο μάλλον, αφού πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι αναφορές στην Πορτογαλία σύμφωνα με τις οποίες το σκηνικό που παρουσιάζεται είναι μάλλον διαφορετικό.

Επισημαίνεται  λοιπόν πως η Γκιμαράες όχι μόνο δεν έχει αποδεχτεί σχετική πρόταση δανεισμού των πρωταθλητών, αλλά είναι αντίθετη σε ένα τέτοιο deal, επιθυμώντας μόνο την παραχώρηση του Σοάρες, κάτι που τη δεδομένη στιγμή,  ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πράξει λόγω των γνωστών περιορισμών που υπάρχουν από το Financial Fair Play.

Ισως λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι αναφορές που εμπλέκουν τον Δημήτρη Γιαννούλη στο παιχνίδι. Ο λόγος; Η Πόρτο έχει διατηρήσει μέρος των δικαιωμάτων του Σοάρες και προκειμένου να συναινέσει από την πλευρά της για την πώληση του, φέρεται να της έχει προταθεί ο διεθνής Ελληνας αριστερός μπακ. Ομολογουμένως μοιάζει όχι λίγο, αλλά πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο να έχει γίνει από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει καμία λογική, ο «δικέφαλος» να… διαφημίζει πως «έκλεισε» αριστερό μπακ, ο οποίος και προαλείφεται για εναλλακτική επιλογή του βασικού του και να προσφέρει τον βασικό του, ίδια βούληση, προκειμένου να αποκτήσει τον αναπληρωματικό, χάνοντας και  ένα σημαντικό μέρος των εσόδων που προβλέπονται από την πώληση του Γιαννούλη.

Ας μην δίνεται λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα στο εν λόγω σενάριο, παρά μόνο να σημειώσουμε το πόσο μπλεγμένη φαίνεται να είναι η υπόθεση – και καθημερινά αποδεικνύεται…- της απόκτησης του Ράφα Σοάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερό παρασκήνιο με Πέλκα και Λάμπρου - Τι έγινε στο ματς, κανείς δεν το είδε (Βίντεο-Ντοκουμέντο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags