Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Τίγρη στη συνάντηση! «Ντου» σε FIFA-UEFA: «Εσείς με παπά κάνετε εκλογές;»
| 2020-01-22 22:13:00

Ατακάρες Τίγρη στη συνάντηση! «Ντου» σε FIFA-UEFA: «Εσείς με παπά κάνετε εκλογές;»

Sportdog Team
Ατακάρες Τίγρη στη συνάντηση! «Ντου» σε FIFA-UEFA: «Εσείς με παπά κάνετε εκλογές;»

Τα έχωσε ο Μελισσανίδης για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Όσο περνούν οι ώρες τόσο βγαίνουν ζουμερά πράγματα από τη συνάντηση των Big4 στη Μεγάλη Βρετάνια. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη προκάλεσε η αναφορά του Λάκοβιτς περί λόμπι στις εκλογές της ΕΠΟ.

«Δηλαδή οι εκλογές στην FIFA και την UEFA πώς γίνονται; Πώς βγάζετε πρόεδρο εσείς; Έρχεται παπάς και κάνει κλήρωση; Εσείς δεν κάνετε lobbying; Τα πιο ισχυρά λόμπι σε εσάς είναι! Είστε μήπως αγγελικά πλασμένοι; (σ.σ. ανέφερε και συγκεκριμένες υποθέσεις διαφθοράς και σκάνδαλα των τελευταίων ετών σε FIFA/UEFA). Τόσα χρόνια που είστε εδώ, τι έχετε πετύχει; Εμείς οι τέσσερις που είμαστε εδώ, πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο. Ενώ εσείς πληρώνεστε! Εγώ αρνούμαι το καπέλωμα!. Στην ΕΠΟ θα γίνουν Εκλογές κανονικά όπως ορίζει το καταστατικό της ο νόμος και οι κανονισμοί», ήταν τα λόγια του ηγέτη της ΑΕΚ, με τον Λάκοβιτς να παραδέχεται ότι και οι εκλογές UEFA και FIFA γίνονται με λόμπινγκ.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει, ότι ο ηγέτης ΑΕΚ αποδέχτηκε όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιο ανταγωνιστικό.

Μιλήσε παράλληλλα για για τη διαιτησία. «Φτιάξτε τη διαιτησια καλύτερη όπως εσείς γνωρίζετε, εμεις είμαστε μαζί σας, αλλά θέλω και μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο από εσάς», τόνισε ο Τίγρης, ο οποίος στο τέλος της συνάντησης είχε θερμό τετ α τετ με τον διευθυντή ομοσπονδιών-μελών της UEFA.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags