Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ας φέρουν ξένους διαιτητές να τελειώσει το πρωτάθλημα - Σωστά τα είπε ο Μελισσανίδης"
| 2020-01-23 20:22:00

"Ας φέρουν ξένους διαιτητές να τελειώσει το πρωτάθλημα - Σωστά τα είπε ο Μελισσανίδης"

"Ας φέρουν ξένους διαιτητές να τελειώσει το πρωτάθλημα - Σωστά τα είπε ο Μελισσανίδης"

Ατάκες που συζητηθούν από τον Σπανέα.

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών, Γιώργος Σπανέας, και μίλησε για την συνάντηση του Big Four στην Αθήνα, την διαιτησία, την FIFA και την UEFA ενώ τόνισε πως οι ίδιοι διαιτητές παρέδωσαν την διαιτησία στους παράγοντες.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν έκανε κάτι περίεργο η ΑΕΛ, συνηθίζει να βγάζει ανακοινώσεις. Πάντα υπάρχουν διαμαρτυρίες, ας κάνουν αυτό που λένε να φέρουν ξένους διαιτητές για να τελειώσει το πρωτάθλημα για να ησυχάσουν γιατί νομίζουν πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο φταίνε σε όλα οι διαιτητές, οι Ελληνες διαιτητές. Περίμενα η συνάντηση των τεσσάρων να πέσει στο κενό. Η αντίδραση του Μελισσανίδη ήταν αναμενόμενη, γνωρίζει και ξέρει τις καταστάσεις, φυσικό και επόμενο να αντιδράσει για την UEFA και την FIFA που μας κουνάει το δάχτυλο για το πως γίνονται οι εκλογές. 

Αν τους νοιάζει το αυτοδιοίκητο τότε τι δουλειά είχε ο υφυπουργός στην συνάντηση; Οι διαμαρτυρίες είναι για την ΕΠΟ που παίρνει κάποια χρήματα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εχετε δει να βγαίνει κανένας παίκτες από ομάδες της επαρχίας; Σε λίγο θα βγαίνει η Εθνική στο Καραϊσκάκη με παίκτες από διάφορες χώρες. Ενας τρόπος υπάρχει μόνο για να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, η νομοθεσία και την εφαρμογή των νόμων. Ηταν μεγάλο λάθος η επιστροφή των διαιτητών στα γήπεδα μετά την αποχή που αποφάσισαν. 

Αυτοί που τους επέλεξαν αυτοί τους απαξιώνουν. Κάποιοι από αυτούς τους διαιτητές θα παραμείνουν και του χρόνου, δεν υπάρχει καμιά μηχανή να βγάζει διαιτητές. Εδώ στην Ελλάδα μόλις γίνεις διεθνής διαιτητής, έχει το τεκμήριο της αναξιοπιστίας. Οι ίδιοι διαιτητές παρέδωσαν την διαιτησία στους παράγοντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags