Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ με δικαστική απόφαση! Δικαίωση για τον γκολτζή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-01-24 11:16:00

Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ με δικαστική απόφαση! Δικαίωση για τον γκολτζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεταγραφάρα στην ΑΕΚ με δικαστική απόφαση! Δικαίωση για τον γκολτζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ένωση ο μεγαλύτερος σκόρερ.

Διαβάστε τη στήλη Σαν Σήμερα της επίσημης ιστοσελίδας της Super League:

1960

Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη αήττητος στη νεοσύστατη Α’ Εθνική και είναι πόλος έλξης ο αγώνας του με τον Άρη. Με πέναλτι του Σωτήρη Αγγελόπουλου κάνει το 0-1 στο 11’ και φαίνεται ότι θα νικήσει.

Ο Άρης όμως κάνει αντεπίθεση και μέσα σε δύο λεπτά κάνει το τελικό 2-1 (76’ σουτ Πέρρος, 77’ φάουλ Καλλιοντζής). Είναι η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στην ιστορία του στην Α’ Εθνική.

1976

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών χαρακτηρίζει άκυρη τη σύμβαση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Θωμά Μαύρο, που είχε υπογραφεί το 1970.

Έτσι μετά από πολύμηνη δικαστική διαμάχη ο δρόμος ανοίγει για την έκδοση δελτίου του παίκτη στην ΑΕΚ, όπου εντάσσεται το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.

Η δικαστική αρχή έκανε δεκτή την αγωγή του Μαύρου ενώ παράλληλα απέρριψε και την παρέμβαση της ΕΠΟ υπέρ του Πανιωνίου.

1993

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ικανοποιήσει με την πορεία του και ο κόσμος δεν είναι πολύς στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης είναι εξαιρετική και νικά τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για πρώτη και τελευταία φορά, μάλιστα με ανατροπή 2-1 (25’ κεφαλιά Λαγωνίδης – 64’ σουτ Μαχλάς, 83’ σουτ Γεωργαμλής).

1998

Ο Απόλλων φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη για το πρωτάθλημα και οι πράσινοι επικρατούν εύκολα με 5-2 (57’ σουτ , 84’ σουτ Κωνσταντινίδης – 25’ φάουλ Γ.Σ. Γεωργιάδης, 35’ σουτ Στράντλι, 64’ σουτ, 90’ σουτ Βαζέχα).

Ωστόσο τα δύο τελευταία γκολ στο τέλος του αγώνα είναι ιστορικά για τον άνθρωπο που τα πέτυχε. Ο Βαζέχα με το 4-1 έπιασε και με το 5-1 πέρασε τον Αντώνη Αντωνιάδη, για να γίνει αυτός ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Α’ Εθνική με 182 γκολ. Τελικά έφτασε τα 244.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags